Eveniment-Social

Prefectul cheama la raport institutiile deconcentrate

Publicat: 11 feb. 2009
1

Conducerea Prefecturii Iasi cheama la raport toate institutiile deconcentrate aflate in subordinea institutiei. Prefectul Victorel Lupu va convoca, incepand de saptamana viitoare, cate doua institutii pe zi pentru a analiza raporturile de activitate din 2008.

Cu toate acestea, doua deconcentrate, Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) Iasi si Garda de Mediu, au fost chemate inca din aceasta saptamana pentru a prezenta raportul de activitate in anul recent incheiat. Astfel, cei de la APIA au fost solicitati in cursul zilei de joi, iar cei de la Garda de Mediu se vor prezenta vineri la prefectura. „Prefectul a dispus ca institutiile deconcentrate sa prezinte cate doua rapoarte zilnic, unul dimineata si unul seara, pentru a putea participa la fiecare. S-a luat aceasta decizie si pentru ca prefectul doreste sa cunoasca toate realizarile de anul trecut ale acestor institutii”, a precizat Romeo Chelaru, directorul Cancelariei Prefectului.
Comentarii
  • Sa vedeti ce realizari marete au ai nostrii de la DSV, ca dupa ce Fenechiu si Bodea l-au scos pe Profesorul Bondoc de la noi, toti si-au tras concedii peste concedii si au venit la serviciu doar cand si-au adus aminte… in rest s-au ocupat de campania electorala a PNL-ului, organizand intalniri ale medicilor veterinari cu Vosganian, Salavastru si Adomnitei, sub inaltul patronaj al lui Cantemir si Amarandei. Asta da institutie publica !

Adauga un comentariu