National

Predoiu: Il invit pe Ponta sa-si aniverseze cei trei ani de ghinion in curte la Oltchim sau Arpechim

Publicat: 27 apr. 2015
1

Prim-vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a afirmat, luni, in cadrul unei postari pe pagina personala de Facebook, in contextul in care, la Parlament, Victor Ponta isi va prezenta bilantul celor trei ani de guvernare, ca ii sugereaza premierului „sa nu mai faca atatea chermeze cu baronii si parlamentarii PSD, ci sa-i invite la masa pe cei 1 milion de oameni carora le-a promis locuri de munca acum trei ani si i-a lasat cu buza umflata”. In acest context, Predoiu a mentionat Oltchim si Arpechim, adaugand ca il invita pe Ponta „sa-si aniverseze cei trei ani de ghinion pentru Romania” in curtea acestor combinate.

Citeste si Ponta, intrebare pentru Predoiu: 2.000 de oameni au fost dati afara din cauza lui, cum

„Pentru ca nu a redus TVA la 20% din aprilie, asa cum a minitit o intreaga natiune, Ponta face in schimb o chermeza la Parlament. Intre timp, Teodorovici se lamenteaza din pozitia de ministru de finante, ca nu intelege de ce pe primul trimestru guvernul din care face parte nu a cheltuit 2 miliarde de lei.

Citeste si Alina Gorghiu, ACUZATA de contracte cu STATUL, Electrica si LEGATURI NECURATE cu Vlasov

Ii sugerez lui Ponta sa nu mai faca atatea chermeze cu baronii si parlamentarii PSD, ci sa-i invite la masa pe cei 1 milion de oameni carora le-a promis locuri de munca acum trei ani si i-a lasat cu buza umflata. Alternativ, il invit sa-si aniverseze cei trei ani de ghinion pentru Romania in curte la Oltchim sau Arpechim„, a scris Catalin Predoiu.
Adauga un comentariu