National

Predoiu, ales PRESEDINTE interimar al PNL Bucuresti

Publicat: 11 dec. 2015
1

Liberalii au votat, vineri, la Consiliul National PNL, criteriile de integritate care vor trebui sa fie respectate de candidatii la alegerile locale, parlamentare si europarlamentare cu o majoritate covarsitoare, inregistrandu-se un singur vot „impotriva” si o abtinere.

Consiliul National al PNL a votat, vineri, unificarea functiei de secretar general sub conducerea primarului municipiului Oradea, Ilie Bolojan, precum si preluarea sefiei interimare a organizatiei PNL Bucuresti de catre prim-vicepresedintele Catalin Predoiu.

Citeste si PREDOIU: Poul Thomsen, directorul FMI, si-a manifestat ingrijorarea pentru relaxarea fiscala

Cei peste 700 de participanti la Consiliul National al PNL au votat cu majoritate covarsitoare numirea lui Ilie Bolojan ca secretar general al partidului. Aceasta a fost detinuta de la momentul fuziunii pana in prezent de catre cei doi secretari generali ai vechilor partide PDL si PNL, Gheorghe Flutur, respectiv Marian Petrache.

In urma unificarii acestei functii atat Gheorghe Flutur, cat si Marian Petrache au devenit prim-vicepresedinti PNL.

Citeste si GORGHIU: PNL nu a mers cu un nume la Iohannis. Presedintele va face o alta propunere

Liberalii reuniti la Consiliul National au votat, de asemenea, si preluarea presedintiei interimare a organizatiei PNL Bucuresti de catre Catalin Predoiu, renuntandu-se astfel la conducerea bicefala care fusese asigurata de Anca Boagiu si Teodor Atanasiu.

Ca parte a strategiei de accelerare a fuziunii interne, participatii la Consiliu au votat si hotararea potrivit careia candidatii inscrisi in cursa pentru primariile din teritoriu sa fie numiti presedinti unici ai organizatiilor de partid respective.

Citeste si Vesnicul premier in asteptare, Predoiu citeaza dintr-un raport alcatuit „de economisti de elita”

La Consiliul National a fost anuntata si candidatura europarlamentarului PNL Cristian Busoi la Primaria Capitalei, fara sa existe un vot in aceasta privinta.

Totodata, liberalii au votat si criteriile de integritate care vor trebui sa fie respectate de candidatii la alegerile locale, parlamentare si europarlamentare, inregistrandu-se un singur vot „impotriva” si o abtinere.
Adauga un comentariu