Dulciuri

Prajitura tavalita prin nuca de cocos

Publicat: 20 mai 2016
2

Ingrediente:

Pentru prajitura:
400 gr faina de grau
12 gr praf de copt
cca 100 gr margarina
20 gr zahar pudra
2 oua
3 linguri de miere
200 ml lapte

Alte ingrediente:
25 gr margarina
25 gr zahar
3 linguri cacao pudra
100 ml lapte
700 gr nuca de cocos

Mod de preparare:

1. Topeste putin margarina si amestec-o cu zahar.
2. Adauga treptat ouale. Mixeaza dupa fiecare.
3. Adauga apoi mierea si laptele.
4. Pune in compozitie si faina amestecata cu praful de copt. Omogenizeaza.
5. Tapeteaza o tava cu hartie de copt, pune compozitia in ea si bag-o in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru vreo 25 de minute.
6. Intre timp topeste restul de margarina si amesteca-l cu cacao, zahar si lapte.
7. Scoate prajitura din cuptor, las-o putin sa se raceasca,dupa care tai-o.
8. Trece fiecare patrat de prajitura prin cocos, apoi prin mixul cu margarina si iarasi prin cocos.




Adauga un comentariu