National

PPDD-istii acuza medicii ca presedintele filialei Timisoara ar fi murit pentru ca au ajuns prea tarziu la el. Ce spun reprezentatii serviciului de ambulanta

Publicat: 09 mart. 2014
1

Colegii de partid ai presedintelui PPDD Timisoara, Ilie Bertea, care a murit sambata seara, dupa ce a facut infarct in timpul petrecerii de 8 Martie a pepededistilor, acuza echipajele medicale ca ar fi ajuns foarte tarziu la locul incidentului, potrivit presei locale.

Ei spun ca Bertea, aflat la primul mandat de consilier judetean, a cazut brusc, in timpul unei hore. O colega i-ar fi acordat primul ajutor, in timp ce mai multe persoane au sunat dupa o ambulanta care ar fi intarziat in jur de jumatate de ora.

Citeste si Presedintele PPDD Timisoara a murit in timpul petrecerii de 8 Martie a partidului

„Ni s-a spus ca a venit salvarea in 3 minute de la apel. Au fost 26 de minute de la primul apel. L-au resuscitat aici in sala. Avea semne vitale. Unul dintre medici a spus ca are puls. A continuat resuscitarea. Au adus targa. L-au luat pe targa. Au mai stat in masina vreo 15 minute dupa care au plecat. Nu stim ce s-a intamplat apoi (…) Deci acest om putea sa traiasca”, acuza reprezentantii PPDD, citati de pressalert.ro.

Medicii spun, insa, ca echipjul ar fi ajuns in sapte minute la pacient.

Citeste si IGNORANTA. Cum si-au batut joc rromii de o cladire de patrimoniu. Ce au montat pe o casa

„In sapte minute, ambulanta a ajuns la pacient. Apelul la 112 s-a realizat la 21:21, iar echipajul de interventie a ajuns la ora 21.28. Masina tocmai lasase un pacient la Spitalul Municipal si imediat a fost trimisa la pacient”, a precizat Carmen Deheleanu, directorul medical al Serviciului de Ambulanta Timis

Citeste si Au DIVORTAT! Ce se intampla cu AVEREA unui din cei mai bogati romani?

Ilie Bertea a murit, sambata seara, dupa ce a facut infarct in timpul petrecerii de 8 Martie a partidului. Ilie Bertea a lucrat 30 de ani in diferite structuri ale Ministerului de Interne si a detinut diferite functii de conducere, printre care si cea de comandat al Politiei Municipiului Timisoara, in perioada 1994 – 1997. Recent, Ilie Bertea a devenit si mediator. El urma sa candideze pentru un post de europarlamentar din partea PPDD.
Comentarii
Adauga un comentariu