Eveniment-Social

PP-DD Iasi sprijina batranii din judet

Publicat: 06 dec. 2013
1
Organizatia judeteana a Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD) Iasi a organizat o actiune de Sfantul Nicolae pentru cateva zeci de persoane varstnice de la Centrul de Asistenta Sociala din comuna Bivolari. Reprezentantii formatiunii politice au venit cu alimente si dulciuri pentru varstnicii de la centru, la aceasta actiune participand si tineri si femei de la organizatiile de profil ale filialei.
„De Mos Nicolae am dorit sa asiguram o masa calda celor 60 de batrani de la Centrul de Asistenta Sociala Bivolari. Nu am dorit sa facem aceasta actiune doar pentru a le oferi o masa calda, ci ne-am dorit ca aceste persoane sa mai aiba cu cine schimba o vorba. Nu dorim ca aceasta campanie sa ramana singulara ci consideram ca trebuie sa ne respectam batranii pentru ca societatea in care traim astazi le-o datoram lor”, a spus Alin Aivanoaei, presedintele PP-DD Iasi. Totodata, acesta a depus ieri, la Consiliul Judetean, un proiect de hotarare prin care solicita alocarea catorva mii de lei in preajma sarbatorilor de iarna pentru achizitionarea unor cadouri constand in alimente si dulciuri pentru varstnicii din centrele de la Bivolari, Mircesti si Raducaneni.Comentarii
  • DOMNULE ALIN AIVANOAIE TINETIL BINE PE CAP DE PORC ZIS gheban v. sa nu va fure alimentele pt batrini ca porcu de gheban face ravagii?

  • Felicitari d-lui AIVANOAEI . Daca fiecare ar face un gest cat de mic fata de batrani lucrurile ar arata altfel pentru noi. FELICIT ACTIUNEA SI PE DUMNEAVOASTRA. Sa va dea Domnul sanatate .

Adauga un comentariu