Eveniment-Social

PP-DD Iasi a demarat un proiect comun cu PSD

Publicat: 11 aug. 2014
1

Filialele din Regiunea de Nord-Est a Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD) si nu numai au trecut la evaluarea situatiei privind protocolul semnat la nivel central cu PSD.

Reprezentantii PP-DD s-au intalnit recent la Piatra Neamt pentru a discuta mai multe aspecte legate de acest subiect si pentru a vedea stadiul discutiilor cu liderii PSD. Intalnirea a avut loc in urma cu cateva zile, la aceasta fiind prezenti lideri PP-DD din  judetele Neamt, Bacau, Iasi, Suceava si Bistrita-Nasaud. Liderii filialelor respective au purtat discutii cu Liviu Neagu, secretarul general al PP-DD, acesta discutand despre evaluarea modului în care a fost implementat la nivel teritorial acordul politic semnat între PP-DD si PSD, respectiv constituirea unor parteneriate politice si configurarea unor majoritati cu participarea alesilor locali ai celor doua formatiuni politice.

„Liviu Neagu a recomandat participantilor semnarea unor acorduri la nivel judetean între PP-DD si PSD, având ca reper acordul semnat la nivel national. Totodata, Liviu Neagu a insistat pe intensificarea campaniei de strângere de semnaturi pentru sustinerea candidaturii lui Dan Diaconescu la presedintia României, concomitent cu angrenarea alesilor locali, precum si a membrilor PP-DD, în activitati si actiuni politice specifice acestei perioade. Conform calendarului întocmit de catre Secretariatul General, la finalul fiecarei saptamâni vor avea loc astfel de întâlniri zonale, inclusiv pentru pregatirea campaniei aferente alegerilor prezidentiale”, a mentionat Alin Aivanoaei, presedintele PP-DD Iasi.
Comentarii
  • mare grija ca psdul sunt cei mai mari tepari. promit marea cu sarea si nu respecta nimic . gigi e un smecher si o sa va dea teapa. mai bine reluati discutiile cu dreapta ca sunt mai seriosi. SUCCES ORICUM

  • Ce privire inteligenta are aivanoaiei asta. ca toti ppdd-istii din iasi si din tara care mor de grija poporului. vad ca trece timpul si nu ajung si ei la un ciolan mai gras. La prostime cand le dati cei cate 20000 euro promis? Voi mergeti cu limuzinele, sclerozatul de dan diaconescu cu iahtul si elicopterul si prostimea votanta tot pe jos sau cu bicicleta.

  • salutari stimate domn Aivanoaei. Va multumesc pentru sprijinul acordat si totodata va rog sa ignorati comentariile celor frustrati. Toti cei care va stiu recunosc calitatile dumneavoastra si va asiguram de tot respectul. Succes si va sustinem .

    • Asta-i ca d.na Udrea care a sunat la radio sub alt nume ca sa se laude singura. Asa si „profesorul” Aivanoaiei, acest pacalici al Iasului.

Adauga un comentariu