Actualitate

PP-DD a fuzionat cu UNPR. Cine va conduce organizatia de la Iasi?

Publicat: 02 aug. 2015
1

La sfarsitul saptamanii trecute, la Bucuresti a avut loc un congres legat de fuziunea Partidului Poporului-Dan Diaconescu cu Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei. Liderii celor doua formatiuni au decis fuziunea prin absorbtie a PP-DD cu UNPR, noua formatiune urmand a avea doi copresedinti. Astfel, la Iasi, filiala judeteana va fi coordonata de deputatul Gheorghe Emacu si de vicepresedintele Consiliului Judetean, Alin Aivanoaei. In perioada urmatoare, liderii partidului vor pune la punct noul program al formatiunii.

„Astazi (ieri – n.r.), in cadrul Congresului Extraordinar al Partidului Poporului-Dan Diaconescu, a fost votat in unanimitate acordul de fuziune prin absorbtie cu Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei. Ii indemn pe toti iesenii sa vina alaturi de UNPR, singurul partid care ofera garantii legate de securitatea nationala si prosperitatea Romaniei. De asemenea, ii indemn pe membrii si simpatizantii PP-DD Iasi sa ni se alature. Acordul a fost facut datorita faptului ca programele politice converg avand acelasi scop: prosperitatea Romaniei”, a mentionat Alin Aivanoaei, copresedinte UNPR Iasi.
Comentarii
    • ai dreptate …ce s a discute Aivanoaiei cu Emacu,Bogdanici,Burlea si altii cind nivelul lui intelectual nu depaseste stadiul unui body-gard

      • E adevarat, dar cei pe care i-ai numit nu s-au dovedit a fi decat niste traseisti. Buni profesional vorbind dar moral, niste traseisti.

Adauga un comentariu