Educatie intima

Pozitia 69. Avantaje si dezavantaje

Publicat: 18 feb. 2011
7

„Este senzatia erotica suprema”, spun cei care apreciaza pozitia 69, o pozitie in care partenerii primesc si ofera placere in acelasi timp. Altii ridica din spranceana, poate pentru ca nu s-au bucurat inca de experienta senzuala oferita de 69.

Poate fi incercata oricum: tu deasupra, el deasupra sau poate fi pusa in practica in timp ce stati unul langa altul. Poate fi preludiu sau actul sexual in sine, voi decideti

Multi incearca aceasta pozitie cand sunt tineri, considerand dupa aceea ca efortul este prea mare. Mare greseala, pentru ca 69 este un mod interesant de a-ti condimenta viata sexuala si, cu cateva ajustari simple, este si usor de realizat. Iata cateva avantaje, dar si dezavantaje ale acestei pozitii:

Avantaje

1. Este o pozitie care favorizeaza stimularea mai multor zone erogene.
2. Avantajeaza un contact foarte intim si o imbratisare profunda intre cei doi parteneri.
3. Ambii partenerii au o mare libertate de miscare.
4. Este o pozitie relaxanta pentru amandoi.
5. Nivel de excitatie vizuala este maxim.

Dezavantaje

1. Sa oferi si sa primesti placere in acelasi timp este minunat, dar are un dezavantaj major: trebuie sa fiti atenti in permanenta; daca va pierdeti in vartejul senzatiilor, s-ar putea sa va lasati partenerul nesatisfacut.
2. La pozitia 69 cei doi parteneri nu se pot privi in ochi.
3. Pozitia nu permite decat stimulare manuala sau orala.

Trucuri pentru un 69 perfect
Foloseste-ti mainile. Este prea obositor sa „lucrezi” doar cu limba pentru a-l stimula pe iubitul tau, asa ca nu uita ca ai si doua maini. Si sa nu-ti fie teama sa iei o pauza, lucrand doar cu ele.

Faceti cu randul. Una dintre metodele prin care poti evita ca vreunul dintre voi sa se lase dus de val si sa uite de satisfacerea celuilalt este sa te asezi in pozitie, dar sa astepti ca el sa te aduca primul la orgasm. Abia apoi, te apuci sa faci acelasi lucru pentru el.

Daca de regula tie iti ia mai mult timp sa ajungi la orgasm decat lui, lasa-l pe el sa inceapa. Foloseste-ti mainile in timp ce simti ca devii tot mai excitata si treci la sexul oral doar cand te apropii de punctul culminant.
Adauga un comentariu