Magazin

Povestea sfasietoare a tanarului care s-a aruncat astazi in fata metroului. Iti vor da lacrimile

Publicat: 23 feb. 2014
1
Marius, tanarul de 27 de ani care s-a aruncat in aceasta dimineata in fata metroului la statia Eroilor avea probleme in dragoste si cu banii. Cativa apropiati au spus ca el ar fi izbucnit zilele trecute in plans din cauza datoriilor, dar nimeni nu banuia ca va recurge la un asemenea gest. Marius, originar din Dambovita, ar fi avut probleme financiare, iar ca sa scape de ele ar fi imprumutat sume mari de bani de la camatari. In acelasi timp, el suferea foarte mult dupa fosta sa iubita.
„Uneori facem lucruri ce apoi le regretam, dar trecutul nu avem cum sa-l uitam, putem sa incercam, dar e in zadar. Cel mai usor e cand gresesti pe plan sentimental. Fata ce o plac m-a dat la o parte, acum stiu. Cu ce am gresit eu, printesa mea, de mi-ai oferit doar prietenia ta? Sentimente de vagabond ti-am oferit. Acum spune-mi tu oare cu ce am gresit? Eu inca plang, tu inca plangi. Ce-ar fi s-o facem impreuna! Tu vrei sa fugi, eu vreau sa fug, sa disparem o saptamana. Nu inteleg de ce dureaza asa de mult sa te uit si sa o iau de la inceput”, i-a transmis el un mesaj fostei iubite, in urma cu cateva luni.
Apropiatii lui Marius sustin ca era un baiat serios si isi facea treaba profesionist, oriunde a fost angajat. Potrivit unor surse medicale, corpul tanarului a fost zdrobit, dupa ce peste a trecut locomotiva, precum si primul vagon. De asemenea, capul acestuia a fost complet distrus, potrivit cancan.ro.Comentarii
  • Nu am citit articolul si nici nu-l citesc. Am intrat doar sa va spun ca atat de mult m-a miscat titlul, incat mi-a curs deja o lacrima din p…O sa ma opresc aici, pt ca nu vreau sa-mi mai curga si altele.

Adauga un comentariu