Eveniment-Social

Posturi scoase la concurs de DGASPC Iasi

Publicat: 07 apr. 2013
1

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi (DGASPC) scoate la concurs mai multe posturi in centrele iesene de asistenta sociala. Acest val de angajari reprezinta o gura de oxigen, in conditiile in care mai multe centre de plasament au personal insuficient. O situatie critica este si la Centrul de Plasament Sf. Andrei Iasi, unde angajatii nu mai fac fata numarului mare de copii. Astfel, s-a hotarat scoaterea la concurs a patru posturi, dintre care doua de supraveghetor de noapte, unul de educatori si unul de infirmiera. De educatori mai au nevoie si Centrul Rezidential Galata, Centrul de Plasament C.A. Rosetti, Centrul de Plasament Ion Holban si Centrul Special Bucium. Pentru posturile de educatori isi pot depune dosarele si cei cu studii medii. Posturi vacante sunt si pentru infirmiere si spalatorese, care vor avea si proba practica la concurs. In cadrul DGASPC Iasi se cauta si referent specialitatea subinginer constructor, cu cel putin trei ani vechime in domeniu. La Centrul Rezidential Mircesti se cauta asistent social, iar la Centrul Zonal Horlesti psiholog, ambele posturi fiind pe o perioada determinata. Dosarele de inscriere a candidatilor pot fi depuse pana pe 14 aprilie, la Serviciul Resurse Umane. Pe data de 15 mai vor avea loc proba scrisa si interviul, in vederea ocuparii posturilor vacante.
Comentarii
  • Cred ca in toate Centrele de Plasament din Iasi e mare nevoie de noi angajari.Personalul angajat din cente ,este foarte redus-de aceea se intampla si foarte multe lucruri in acele centre!Multe dintre ele se musamalizeaza la nivel de centru…..dar in cazurile cand problemele iau o mai mare amploare-sunt trasi la raspundere acei oameni nevinovati care practic nu fac fata situatiilor -din cauza lipsei de personal!!!DAR ORICUM PE CEI DE LA BIROURI NU II INTERESEAZA-deoarece au pe cine trage la raspundere!!!

    • Aveti foarte mare dreptate!Lucrez in sistem si cunosc situatia foarte bine!Dar degeaba nu se va schimba nimic.Cei de sus trag sforile…

Adauga un comentariu