National

Ponta: Videanu este un bandit international

Publicat: 02 sept. 2013
1

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca se va informa si ulterior se va pronunta din punct de vedere al activitatii Guvernului, dar si politic, privind cererea DIICOT de incepere a urmarii penale pentru Videanu si Vosganian, el aratand ca democrat-liberalul este un „bandit international”.

Intrebat daca se asteapta ca PNL sa spuna, din nou, ca ministrii liberali reprezinta o tinta, Ponta a raspuns: „Pai, Videanu e liberal? Videanu e un bandit international, nu liberal”.

El a aratat ca se va pronunta dupa ce se va informa asupra cererei DIICOT.

„Nu pot sa comentez, pentru ca nu ma pot informa. Ma informez, dupa aceea comentez. Daca nu are legatura directa cu activitatea Guvernului, ma duc, ma informez, probabil ca DIICOT va face public ce anume a constatat si dupa aceea comentez.

In cazul de fata nu pot sa vorbesc asa dupa ce am citit prin presa. In mod sigur DIICOT va face azi, banuiesc, toate precizarile de rigoare si dupa aceea ma pronunt in ceea ce priveste activitatea Guvernului sau politic. Altfel nu am ce sa ma pronunt”, a spus Ponta.

El a aratat, intrebat daca Parlamentul va aviza solicitarea DIICOT, ca nimeni nu va bloca intr-un fel ancheta respectiva.
Comentarii
Adauga un comentariu