National

Ponta rade de tehnocrati: Sunt singurii fericiti dupa participarea Romaniei la Euro 2016

Publicat: 20 iun. 2016
1

Fostul premier Victor Ponta a ironizat declaratia presedintelui FRF Razvan Burleanu, spunand ca refecta foarte bine mentalitatea noastra mioritica.

„Intram in perioada de analiza si cat mai curand posibil vom anunta deciziile in urma acestei analize. Avem nevoie de aceasta perioada de analiz. In mod cert vor exista schimbari. Vom analiza nu numai prezenta la acest turneu final, ci si perioada de calificare si tot ceea ce inseamna viitorul fotbalului romanesc. Trebuie sa fim realisti si sa intelegem ca aceasta prezenta la Campionatul European este o performanta”, a declarat Razvan Burleanu.

Mai mult, acesta a spus ca tehnocratii sunt singurii care au avut de castigat dupa participiarea Romaniei la Euro 2016, acestia uitand”de inundatiile si distrugerile din tara”.

„Pai daca asta e mentalitatea noastra mioritica, exprimata chiar de Presedintele FRF, ce sa ne mai plangem?!?
Nu vreti sa publicam lista cu cei care se bucurau cand a ajuns Gica Popescu in inchisoare , pe principiul ca in tara noastra puscaria rezolva toate problemele?!?
Ps – oricum, exista si romani fericiti !!! membrii Guvernului de tehnocrati sunt singurii care au avut de castigat dupa aceasta participare a Romaniei CE 2016 – au facut vizite prelungite in Franta , poze cu jucatorii si a uitat toata lumea de inundatiile si distrugerile din tara ( la care ei ar fi trebuit sa fie prezenti si implicati)! Buna treaba cu „Guvernul Meu”!”, a scris Ponta, pe Facebook.
Adauga un comentariu