National

Ponta, pe urmele lui Iliescu: „Eu maine vorbesc in tara si aduc 10.000. Ne batem in cati oameni putem scoate in strada?”

Publicat: 18 oct. 2013
1

Victor Ponta a comentat, joi, protestele de la Pungesti si a intarit faptul ca Guvernul nu-si va schimba politica in privinta explorarii si a exploatarii gazelor de sist. Premierul s-a aratat nemultumit de faptul ca protestatarii din Pungesti au blocat o investitie straina – Chevron – care ar fi adus 300 de milioane de dolari. Ponta a scuzat si absenta primarului din localitate afirmand ca acesta „s-a speriat, i-au spus ca ii dau foc la casa”.

„Genul acesta de presiune in care o minoritate agresiva isi impune punctul de vedere nu poate functiona in nicio tara. (…) Nu lasi o minoritate sa-ti blocheze tara. Eu maine pot sa aduc 10.000 de oameni. Vorbesc in tara si aduc 10.000. Ne batem in cati oameni putem scoate in strada?”, a comentat Premierul la Antena 3.

Comentariul lui Victor Ponta este in consens cu initiativele lui Ion Iliescu de la inceputul anilor 90,  care facea apel la oameni sa iasa in strada impotriva huliganilor din Piata Universitatii: „IMGB face ordine!”.
Comentarii
Adauga un comentariu