National

Ponta: Membrii PSD sa se puna la dispozitia Justitiei

Publicat: 21 oct. 2014
1

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, marti, ca in BPN a reiterat mesajul ca toti membrii PSD-parlamentari sau alesi locali-trebuie sa se puna la dispozitia Justitiei si sa ajute la stabilirea adevarului, aratand insa ca in sedinta nu s-a vorbit si despre Ilie Sarbu, Ecaterina Andronescu, Ioan Adam.

„Am reiterat un mesaj foarte clar apropo de toate acuzatiile care sunt aduse unor membri ai partidului in aceasta perioada si mesajul e foarte clar pentru toti membrii PSD, parlamentari, alesi locali, acela de a se pune la dispozitia Justitiei, de a ajuta la stabilirea adevarului si, sigur, daca sunt vinovati de ceva – si asta va stabili Justitia – sa-si asume responsabilitatea”, a spus Ponta.

Citeste si Liviu Dragnea: Nu o sa ma mai intereseze sefia PSD daca mai continua lucrurile asa

„Deci lucrurile sunt foarte clare, nu va bloca nimeni in niciun fel Justitia”, a adaugat Ponta.

El a aratat ca decizia personala luata de Viorel Hrebenciuc de a demisiona din Parlament reprezinta un semnal foarte clar in acest sens.

Citeste si Vanghelie: Functia mea se numeste Marian Vanghelie. Exista viata dupa fiecare campanie

„(Hrebenciuc, n.r.) s-a pus la dispozitia Justitiei tocmai pentru ca discutia despre Justitie sa nu intre in campania electorala”, a spus Ponta.

Intrebat daca aceasta decizie a BPN privind prejudiciile aduse campaniei ii poate avea in vedere pe Ilie Sarbu, Ecaterina Andronescu si Ioan Adam, Ponta a precizat: „Nu am discutat despre ei”.

Citeste si Sebastian Ghita: Cer suspendarea domnilor Sova si Hrebenciuc din PSD

„Daca urmatoarea campanie de imagine va fi contra lor, facem acelasi lucru. Depinde ce aveti dumneavoastra ca tinta”, a spus Ponta.
Adauga un comentariu