National

Ponta: E obligatia lui Basescu sa depuna plangere la DNA daca cunoaste vreo fapta de coruptie

Publicat: 06 dec. 2013
1

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Lancram, comentand acuzatiile presedintelui Traian Basescu la adresa sa, ca seful statului, in calitate de inalt functionar public, ar trebui sa depuna o plangere la DNA daca are cunostinta despre o fapta de coruptie.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri dupa-amiaza, la Lancram, unde s-a aflat pentru a inspecta lucrarile la autostrada Sibiu-Orastie si unde a fost solicitat de jurnalisti sa comenteze acuzatiile sefului statului, ca nu a urmarit ce a spus presedintele, deoarece are treaba de obicei.

„Nu, eu am treaba de obicei. Domnia sa nu are”, a spus Victor Ponta.

Intrebat ce parere are despre faptul ca a fost acuzat ca este corupt, Ponta a raspuns ca, in acest caz, este obligatia presedintelui, ca inalt functionar public, sa depuna o plangere la DNA daca are cunostinta despre o fapta de coruptie.

„Sunt convins ca a si depus o plangere la DNA astazi (vineri – n.r.). E obligatia domniei sale, ca inalt functionar public, daca cunoaste vreo fapta de coruptie sa mearga azi la DNA si sa depuna o plangere. A depus azi? Atunci, daca nu a depus, hai sa vorbim de lucruri serioase”, a spus Victor Ponta.

Premierul a inspectat, vineri dupa-amiaza, lucrarile la autostrada Sibiu-Orastie, oprindu-se la nodul rutier de la Lancram, unde este si sediul companiei care face lucrarile pe un tronson, Straco.

Presedintele Traian Basescu declara, joi, ca Victor Ponta este un premier „profund corupt”, care incearca sa-si ascunda coruptia sub acuzatii, seful statului enumerand, in acest context, subiectele legate de Rosia Montana, de memorandumul cu FMI si de acciza la combustibil.
Comentarii
 • LA CFR CALATORI TOTUL ESTE IN ORDINE SI LEGAL :
  CORPUL DE CONTROL AL PRIMULUI MINISTRU = ZERO
  CORPUL DE CONTROL AL MINISTRULUI TRANSPORTURILOR=ZERO
  CURTEA DE CONTURI=ZERO
  ANRMAP=ACOPERA ACHIZITIILE FARA LICITATII PUBLICE DE SUTE DE MILIOANE DE EURO, TOT ZERO.
  CONCLUZIA = LIBER LA FURAT ?
  DOROBANTU VALENTIN = MANAGERUL”SMART” DE LA CFR CALATORI, NUMIT DE FENECHIU, SALARIU LUNAR PESTE 9000 DE EURO PLUS BONUSURI DE UNDE SE POATE.
  SA TOT TRAIESTI …
  LA MULTI ANI STIMATI ANGAJATI AI ACESTEI SOCIETATI , DORMITI LINISTITI , DOROBANTU „LUCREAZA” PENTRU VOI !

 • Dar el, marele plagiator, a depus ceva la DNA in legatura cu Ioana Basescu? Macar Basescu a indicat clar la ce se referea( ce, pamantul de la ASAS mutat la Braila nu s-a dus acolo cu augusta lui semnatura?).

Adauga un comentariu