National

Ponta: „E ca in Caragiale. Trebuie sa ne vedem cu cei de la PNL sa le explicam ce au votat acum doua luni”

Publicat: 14 aug. 2015
1
Saptamana viitoare au loc consultari pe Codul Fiscal si este important de stiut daca lucrurile raman asa cum au fost votate in unanimitate in Parlament sau se pot modifica unele prevederi. 
Premierul Victor Ponta a declara ca sunt multe lucruri pe care guvernul le face, in conditiile in care opozitia nu face nimic decat sa ceara demisia.

Citeste si  Victor Ponta, veste proasta pentru bugetari: Daca nu trece Codul fiscal, ADIO salarii marite

 
„Dincolo de glumele astea, sunt multe lucruri pe care le facem apropo de guvernare. In afara de demisia nu am vazut nimic. Ma deranjeaza acest lucru pentru ca un Cod Fiscal nu este ceva ce adopti azi si maine schimbi. Vorbesc si de salariat si de cel care investeste. Omul vrea sa stie daca sistemul ramane acelasi patru ani, cinci ani. Ori opozitia a inteles, a vazut toate cifrele, a facut un amendament la TVA, i-am convins. Apoi domnul Iohannis a intors Codul, dupa ce in campanie a explicat ca trebuie scazute taxele. Mi se pare neserios si incorect. Doar pentru ca am facut noi acest proiect.”

Citeste si  Victor Ponta, o noua lectie de economy: 3,7% crestere economica in semestrul I nu e un 

 
Cat despre consultari, premierul a explicat ca i se pare o situatie de Caragiale.
 
„Eu cred ca este o chestie ca in Caragiale. Adica sa ne vedem cu cei de la PNL sa le explicam ce au votat acum doua luni?”

Citeste si  Ioana Petrescu, fost ministru de Finante: Masurile guvernului Ponta au dus la cresterea 

 
„La consultari nu va merge nimeni de la guvern. De la PSD am vorbit cu Liviu Dragnea, pentru ca stie cel mai bine desprece este vorba, Eugen Teodorovici si cei doi presedinti de comisii din Parlament. Dar va aduc aminte ca acest Cod Fiscal a fost dezbatut in comisii si votul a fost unanim.”Adauga un comentariu