National

Ponta, Diaconu, Constantin si Banicioiu au discutat soarta ministrilor guvernului PSD

Publicat: 13 oct. 2016
1

Joi, la pranz, la un restaurant de pe Calea Floreasca, celebru pentru fripturile de vita, a avut loc o intalnire care poate parea plina de semnificatii. La masa au stat Victor Ponta, Bogdan Diaconu, presedintele PRU, Daniel Constantin, co-presedinte ALDE si fost ministru in Guvernul Ponta, si Nicu Banicioiu, fost ministrul al Sanatatii in acelasi cabinet.

Din sursele noastre, Ponta si Constantin erau la masa cand au aparut Diaconu si Banicioiu. Se stie de mult ca fostul ministru al Sanatatii si presedintele PRU sunt prieteni vechi si colegi in diferite organizatii ale PSD, cea de tineret sau de sector, de exemplu. Ponta a declarat la Antena 3 ca s-a intalnit accidental cu Diaconu si Banicioiu si nu au stat toti patru, decat cateva minute.

Desi Ponta sustine ca nu au discutat deloc despre politica, sursele noastre spun ca discutiile s-au invartit si in jurul temelor politice, tema principala fiind soarta politica a ministrilor din Guvernul Ponta care s-ar putea sa nu se mai regaseasca pe pozitii eligibile, pe listele PSD. In timpul intalnirii – al carei initiator se pare ca a fost Ponta – discutia a ajuns si la posibilitatea gasirii de locuri la alte partide, respectiv PRU sau ALDE, dar nu s-a stabilit nimic.
Adauga un comentariu