National

Ponta, critici grave la adresa ministrului Justitiei

Publicat: 01 iun. 2016
1

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, miercuri, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, aduce critici grave la adresa ministrului Justitiei din guvernul lui Dacian Ciolos, Raluca Pruna.

„In 2016 Ministreasa Raluca Pruna (aceasta Ana Pauker / Monica Macovei a zilelor noastre) ameninta judecatorii de la Curtea Constitutionala in legatura cu deciziile pe care acestia urmeaza sa le ia in perioada urmatoare!

Dupa cum puteti vedea mai jos, in 2010 un alt Ministru al Justitiei basisto-securist, stimabilul Catalin Perdoiu, ii ameninta pe judecatorii care aveau curaj sa admita cererile bietilor profesori ce contestau taierea salariului cu 25% (decisa atunci de Basescu si slugile sale printre care la loc de frunte era Perdoiu)!

Ce s-a schimbat din 2010 pana azi!?

1. In primul rand USL a demonstrat ca se poate si altfel, in 2012-2015 Ministrul Justitiei (oricum s-a numit acesta) fiind de partea oamenilor si nu a celor care comit abuzuri;

2. Deputatul Alina Gorghiu, cea care proteja oamenii simpli dar si judecatorii de abuzurile lui Predoiu, acum s-a transformat in tovarasa Alina Gorghiu Dej – aparatoarea Prunei! Ce jalnic, ce trist!

Duminica putem vota asemenea farisei, asemenea oameni fara coloana si rusine?! Sunt sigur ca nu!”, a scris Victor Ponta pe pagina personala de Facebook
Adauga un comentariu