National

Ponta: Basescu DEZINFORMEAZA! Energia se va scumpi cu 50%

Publicat: 12 mart. 2014
1

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Traian Basescu „a dezinformat” opinia publica cu privire la problema Legii energiei.

„Aici este vorba despre interesul cetatenilor si al marilor consumatori. Presedintele si unele companii private au alte interese in acest sens. Reconsiderarea cotei din 2014 va asigura pastrarea pretului actual, respectiv pret de bursa. Daca legea votata de Parlament nu este promulgata pana la 1 aprilie, preturile vor creste cu 50%. Din acest motiv, Guvernul a sustinut in parlament aceasta modificare. Parlamentul a votat aceasta modificare in 17 decembrie”, a spus Victor Ponta.

Vom reveni cu amanunte.
Comentarii
  • Reporteri de doi lei ..va platesc bine kurvele din eon? de ce nu lasati sa afle lumea ca gazul si curentul se maresc cu minim 50% ?asta ca sa acopere furturile si afacerile cu baietii destepti din energie ,o parte din sefii si angajatii eon fura si aranjeaza furturi de gaz si curent pt baietii destepti ,asta se intampla de la simplul muncitor pana la cei mai mari din conducerea eon mana in mana cu marii mahari din energie ,se musamalizeaza totul cand sunt depistati iar cei care nu participa la aceste combinatii sunt dati afara ,prostimea amarata plateste pierderile si furturile de gaz fara sa stie saraca ,dar se adauga in facturi ,acum se scumpeste cu minim 50 % asa ca romani stati in case daca sunteti slabi in loc sa iesiti in strada sa inlaturati toata clasa politica si pe mafiotii care ne sug sangele in fiecar zi!!!

Adauga un comentariu