Eveniment-Social

Ponta a promis iesenilor aeroport modern – VIDEO

Publicat: 23 nov. 2012
1
Iesenii vor avea parte de un aeroport modern si care va fi principalul punct aerian din zona Moldovei. Cel putin asta au promis liderii USL, Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin, prezenti astazi la Iasi la o actiune electorala.
„A fost o placere pentru mine sa vad cei 14 kilometri de sosea ocolitoare. Costurile au fost insa destul de mari pentru realizarea acesteia,iar 9 miliarde euro pentru soseaua Iasi- Targu Mures nu o sa fie niciodata. Daca facem un proiect corect putem sa le facem pe toate. Aeroportul nu poate fi facut doar de Consiliul Judetean Iasi. Aeroportul regional poate fi la Iasi, de aceea il spijin pe presedintele Cristian Adomnitei. Vreau sa fiu convins ca proiectul este necesar pentru a merita o asemenea suma. Proiectul de la aeroport este in sarcina Consiliului Judetean. Trebuie transformat intr-un centru regional pentru ca atribuirea resurselor sa se faca cat mai repede”, a spus premierul Victor Ponta. Comentarii
 • La Sf. Parascheva nu erau parale. Acu’ sunt? O fi fatat vaca de la Tg. Jiu? Sau Pinochio asata minte in continuare asa cum respira? In afara de parlamentari si ministri puscariabili, nu ne va da nimic!!!

 • da pt. aeroprt cum a dat si banii celor de la CET care ia promis chiar in curtea mitopoliei rusine sa le fie PSD-istilor(USL-isti)mincinosi si escroci, sa va voteze bunica dumnezeu sa o ierte ca e pe lumea cea-lalta.

 • promisiune inseamna date concrete, dela: pana la: sau in termen de:
  in reste e mancare de kakat fara limita.
  succes d-le ponta, iti servesc si eu un wc de la bunici, este fermentat de asta vara sa nu te doara burtica

 • praf in ochi. speram sa ne scape d-zeu de voi pentru totdeauna, usl- rusine sa va fie , nu as vota pe voi nici daca ar invia bunica.cati bani ati cheltuit pentru referendum in vara din buzunarul nostru?ati distrus tot ce mai avea Romania

 • Toti cei care cititi articolul tineti bine minte aceasta promisiune de campanie si sper sa ne intalnim dupa alegeri sa comentam o declaratie a lui ponta de genul:” datorita situatiei grele mostenita de la vechiul guvern si datorita crizei….etc. etc.”

 • Banii nostri cheltuiti cu referendumul puteau fi folositi pentru Aeroportul iesenilor. Cate zeci de mii de euro a cheltuit ponta din bugetul statului pentru referendum si de ce a trebuit referendum. Nu am cerut noi. BRASOVUL VA ACEA CURAND UN AEROPORT NOU DAR NOI NU. USL , minciuna, mizerie , lupta pentru ciolan si atat

 • Chiar de ar da banii promisi noi tot nu vom avea aeroport. La aeroport ii papa conducerea. Ce incredere sa ai? O directoare cu bube fugita de belele de la spitalul recuperare, un director adjunct huiduit de pasagerii de la Tarom si care nu indeplineste cerintele pentru functie, un director general cu belele penale , si nasul mai marelui judetului. Si cu abuzurile care le a comis bodea impotriva juristului si acea jurista noua cu bube in cap care si -a adus-o. Sa facem noi iesenii demersuri la Presedintele Romaniei, sa ia statul Aeroportul si sa fie condus de oameni cu pregatire, competenti si curati care sa poata fi controlati de stat.

Adauga un comentariu