National

Ponta a explicat de ce nu i-a raspuns la telefon lui Mihai Razvan Ungureanu

Publicat: 19 apr. 2012
1
Liderul PSD Victor Ponta a declarat ca nu i-a raspuns marti seara la telefon premierului Mihai Razvan Ungureanu pentru ca seara raspunde doar prietenilor, presedintele PNL, Crin Antonescu, spunand, la randul sau, ca a fost contactat de prim-ministru legat de evenimentul din 25 aprilie, informeaza Mediafax.
„Aseara m-a sunat intr-adevar domnul Ungureanu, n-am vrut sa-i raspund, pentru ca eu seara raspund doar la prieteni. (…) Dupa care am aflat ca m-a cautat, mi-a spus intai domnul Hrebenciuc ca l-a sunat domnul Ungureanu ca nu da de mine, dupa aceea mi-au spus si Daniel Constantin si Crin pentru ce ne cauta”, a declarat Ponta la Antena 3.
Victor Ponta a precizat ca social-democratii vor participa la discursul in Parlament al presedintelui Consiliului European. „E normal, este presedintele UE, suntem membri ai UE, cum sa nu mergem la asa ceva?”, a mentionat el.
„În rest, telefoane nocturne de la domnul Ungureanu nu primesc si, repet, primesc doar de la oameni apropiati. In timpul zilei daca ma suna, sigur ca raspund, eu sunt un om civilizat si raspund la telefon” , a adaugat Ponta.
La randul sau, presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca a fost sunat de premierul Ungureanu legat de venirea presedintelui Consiliului European in Parlament. „I-am raspuns primului-ministru, i-am spus ca o sa-mi consult colegii, am spus ca din punctul meu de vedere vom fi acolo”, a spus Antonescu.
Premierul Ungureanu a declarat ca a incercat, marti seara, sa il contacteze telefonic pe liderul PSD, Victor Ponta, pentru a-i propune sa fie prezent in Parlament cu ocazia unui discurs pe care presedintele Consiliului European il va sustine saptamana viitoare, dar nu a reusit sa discute cu acesta.
„Am incercat si aseara sa dau de domnia sa (Victor Ponta-n.r.), dar nu am reusit, era la o emisiune. L-am cautat la telefon pentru ca, pe 25 aprilie, cand se implinesc sapte ani de la semnarea Tratatului de aderare la UE, ne viziteaza presedintele Consiliului European, iar speranta mea a fost sa mearga in Parlament si sa se adreseze pe teme legate de Europa”, a spus Ungureanu, ieri seara, la postul B1 TV.
El a aratat ca este necesar ca opozitia si puterea sa fie prezente din nou in Parlament.Comentarii
Adauga un comentariu