Actualitate

Politistul Marian Godina si-a lansat la Iasi cartea, „Flash-uri din sens opus” – FOTO, VIDEO

Publicat: 13 mart. 2016
1

Sambata, 12 martie, cel mai popular politist din Romania si-a lansat la Iasi cartea, „Flash-uri din sens opus„. Numerosi fani ai lui Marian Godina au venit in Atriumul Palas Mall, acolo unde a avut loc lansarea volumului cu povestiri si intamplari din viata politistului rutier. Marian Godina a povestit ca are o legatura speciala cu orasul Iasi, dar cu toate acestea, nu isi explica numarul mare de fani pe care i-a gasit aici, din Iasi venind cei mai numerosi cititori ai blogului sau, dupa capitala.

„Cei mai multi cititori ai blogului meu, dupa Bucuresti, sunt din Iasi. Nu stiu de ce, dar ma bucura foarte mult sa vad asta. Este o legatura speciala pe care o am cu acest oras. Eu am fost pasionat mereu de motociclete, iar cea de la IPJ Brasov era demult stricata. La un moment dat, s-a anuntat ca Politia Romana a cumparat zece motociclete noi. Am fost la Bucuresti si am ales una dintre ele, apoi le-am cerut si echipamentul. Au inceput sa rada si mi-au spus ca trebuie sa-mi cumpar singur. Am inceput sa caut echipament, mi-am luat casca prima data. Cel mai bun prieten al meu a castigat un telefon si a spus sa-l vindem ca sa-mi iau si restul echipamentului. Au trecut doua saptamani si motocicleta nu mai venea. Mi-au spus ca au dat-o deja la alt oras, probabil ati vazut-o voi pe strazile din Iasi. A fost foarte trist pentru mine, eram ca un copil caruia i s-a furat jucaria, dar asta avea sa fie un pas inainte. Telefonul nu apucasem sa-l vand, iar el a devenit o mare valoare sentimentala pentru mine. Primul text l-am scris pe acel telefon si, intr-o zi, am vazut ca imi aparea ceva cu rosu scris, 1,3 k. Nu stiam ce inseamna, abia imi facusem pagina de Facebook, pentru ca inainte credeam ca oamenii seriosi nu au Facebook. Atunci am vazut ca 1.300 de persoane mi-au cerut prietenia si lucrurile capatau amploare”, a povestit Marian Godina. Politistul rutier are in cerere publicarea unei alte carti, care sa fie destinata tinerilor in special si care sa contina un limbaj mai decent.

Click aici pentru a vedea imagini foto, video.
Comentarii
  • servici cand mai face individul asta ? despre spagile pe care le iau si abuzurile care le fac militienii de la circulatie scrie ceva in fituica sa ?

  • Mariane, cred ca ti-ai gresit cariera. Daca esti „filozof” si ai sa crezi ca o sa scoti bani (depinde cine ti-a platit editarea cartii) lasa-te de cariera de politist. Acum a fost un moment. Impactul si succesul l-a contituit demisia conducerii IPJ, de care se bucura prostii! Tu nu ai sa schimbi nimic, ci, generatiile viitoare. Asta se face incetul cu incetul. Eu am asteptat 26 ani, si-i mai rau ! Ai avut parte de un succes, dar va fi de scurta durata. Cauta-ti de familie, fa-ti un camin! Succes!

Adauga un comentariu