Eveniment-Social

Politistii trebuie sa desluseasca ce s-a intamplat cu baietelul de 8 ani gasit in coma

Publicat: 27 sept. 2016
1

Medicii de la Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu (Neurochirurgie) din Iasi sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire ale baietelului de 8 ani gasit in coma, in gradina casei. Copilul avea leziuni craniocerebrale grave si a fost operat de urgenta. Post operator, evolutia starii de sanatate a baiatului este la fel de incerta.

„Copilul este, in continuare, in coma profunda, de gradul III. Leziunile craniene si cerebrale sunt severe. Nu putem spune daca a fost agresiune sau accident. Acest lucru va fi stabilit de politisti. Sansele de supravietuire ale copilului sunt mici. Creierul a fost zdruncinat puternic”, a declarat dr. Florin Gramada, purtator de cuvant la spitalul mentionat.

Copilul a fost transferat in urma cu doua zile, de la spitalul din Bacau. Baietelul locuieste in localitatea Motoseni din Bacau. Parintii, care l-au lasat nesupravegheat, sustin ca nu stiu ce s-a intamplat. Politistii care au demarat o ancheta iau in calcul atat varianta unui accident, cat si posibilitatea ca baietelul sa fi fost lovit intentionat. Mama a povestit politistilor ca si-a gasit baiatul in gradina, cu fata in jos, inconstient.
Adauga un comentariu