Local

Politistii ieseni au pornit pe urma cersetorilor, vanzatorilor ambulanti si hotilor

Publicat: 10 iun. 2016
1
Ieri, 9 iunie 2016, intre orele 10:00 si 14:00, politistii de la Biroul de Ordine Publica Pascani au desfasurat o actiune in zona bisericilor, pietelor, unitatilor de alimentatie publica, supermarket-urilor si a altor locuri aglomerate, pentru prevenirea si combaterea faptelor de cersetorie si a activitatilor de comert ilicit stradal. S-a actionat in sapte zone, fiind legitimate 35 de persoane si aplicate cinci sanctiuni contraventionale, in valoare de 450 de lei.
S-a actionat si pentru prevenirea furturilor din buzunare si bagaje in locurile aglomerate si s-a asigurat ordinea si linistea publica pe raza municipiului Pascani. A fost depistata o femeie in varsta de 22 de ani, din comuna Ciohorani, in timp ce se afla pe strada Dragos Voda din municipiul Pascani si apela la mila publicului. Femeia a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 100 de lei.Comentarii
  • Asteptam asemenea actiuni si la Iasi unde, indiferent de cartier sau zona dar mai ales in cimitire, satem agresati la tot pasul de cersetori, uneori de familii intregi si specimene care-si expun de multe ori false infirmitati.

Adauga un comentariu