Eveniment-Social

Politistii de la mitinguri au taiat frunze la caini?

Publicat: 23 iul. 2012
1

Cele doua mitinguri din weekendul care a trecut au fost activitati de vacanta pentru politistii si jandarmii care au asigurat pastrarea ordinii si linistii publice. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean si Politiei Locale, agentii care au patrulat sau au dirijat traficul nu au dat decat un singur avertisment local. Lipsa de activitate a agentilor pare una suspecta, in conditiile in care canalele de stiri au relatat si chiar au transmis imagini video cu incidente care in mod normal ar fi fost sanctionate de oamenii legii. Astfel, un scandal finalizat cu schimburi de pumni, derulat sambata vizavi de Casa Cartii intre sustinatorii USL si PDL a fost redus in rapoarte de politistii IPJ la stadiul de „conflict verbal”, sanctionat cu avertisment. Politistii locali, care se lauda cu amendarea tinerilor de peste 14 ani care folosesc mobilierul din parcuri, nu au sanctionat nici persoanele in stare de ebrietate care s-au urcat pe statuia lui Alexandru Ioan Cuza la mitingul USL. „Atat sambata cat si duminica am avut in teren cate 80 de politisti. Incidente nu au fost, in afara de momentul in care i s-a solicitat unui participant la miting sa coboare de pe statuia din Piata Unirii”, a precizat Nicoleta Deciu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale. „Din partea IPJ, au luat parte la actiunile ocazionate de mitinguri in jur de 60-70 de politisti pe zi, inclusiv pe linie de dirijare a circulatiei. Incidente nu au fost. Sambata s-a dat un singur avertisment verbal la un mic conflict verbal, aplanat imediat”, declarat Madalin Taranu, reprezentantul IPJ.
Comentarii
  • la mitingul din piata unirii iera o ******** fara cascheta CHELBOS SI CU NASU MARE CARE INJURA OAMENII ;date jos in dumnez.. mati OARE CE A SCRIS IN RAPOrtul lui ?ca nu au fost probleme pe timpul serviciului RUSINE MI SE PARE CA-I DE LA COMUNITARA URATA DIHANIE !

  • si eu am vazut faza de la statue nu-i frumos pentru un politist dar ce urat radea .cand ia atras atentia un cetatean i-a spus acestuia sa se duca dracului si s-a recomandat ca il cheama moraru ‘ eu locuiesc pe splai bahlui l-am mai vazut pe acolo dar o sa-l evit tare urat vorbea

  • Cand o sa existe si legi pe care sa le poata aplica, impotriva celor care se urca pe statui….atunci fiti siguri ca se vor aplica si sanctiuni ! Chiar cu mare placere !

  • luca silviu nu te mai baga in militie..tot eu trebuie sa te invat meserie…urcatul pe statuie se sanctioneaza la legea 6*/9*…cei ce s-au urcat pe statuie nu au adus de-acasa papuci de schimb pentru protejarea parchetului scolii….adica au murdarit monumentul,aspectul asta se sanctioneaza

  • pentru militia.. citeste ca este lege care sanctioneaza dar trebuie sa stti sa actionezzi ORI CEL CU NASU MARE NOSTIE ce sanctiune ii dati IL AVANSATI!

Adauga un comentariu