International

Politistii americani LOVESC din nou. Inca un tanar de culoare IMPUSCAT MORTAL

Publicat: 08 mart. 2015
1

Un tanar de culoare de 19 ani a fost impuscat mortal vineri seara de un politist la Madison, in statul american Wisconsin, a informat seful politiei orasului, conform caruia tanarul l-ar fi agresat pe acesta. Dupa acest incident, mai multe zeci de persoane s-au adunat la locul tragediei scandand „Vietile negrilor conteaza”, sloganul utilizat de manifestantii care protesteaza impotriva violentelor politienesti impotriva persoanelor de culoare, potrivit postului local WKOW.

Citeste si:Smecher judecat pentru ca a muscat un politist

Seful politiei locale, Mike Koval, a declarat sambata pe acelasi post de televiziune ca „primele elemente ale anchetei nu indica existenta unei arme” care sa fi fost utilizata de tanar. Un politist s-a deplasat la domiciliul tanarului suspectat ca a perturbat circulatia rutiera si ca a agresat pe cineva. Auzind zgomot, politistul a fortat intrarea in domiciliu, a precizat Koval. „Acelasi subiect l-a agresat pe politist… care a scos pistolul si a tras”, a precizat seful politiei.

Citeste si: Competitie dura pentru soferii din Iasi. „Trucul” care te ajuta sa ramai fara permis

Politistul a incercat „imediat” sa-l resusciteze pe tanar, dupa care acesta a fost transportat la spital, unde a murit in urma ranii suferite. Departamentul omucideri din Madison a deschis o ancheta in acest caz.
Comentarii
  • Negrii din America (USA) conteaza…Democratia conteaza ?!? Da ! Democratia este sanatate pentru societate (nu neo-nazismul, nu neo-comunismul, nici monarhia) ce politica face Statele Unite ale Americii ? Charlie Hebdo – Paris (eu deocamdata ma ocup de zona Romania – ca sa fie, clar !!!)… In rest ?!! Bla-bla-bla…

Adauga un comentariu