Local

Politisti nu au reusit sa-l identifice pe tanarul care s-a aruncat in gol de pe un bloc din Iasi – FOTO, VIDFEO

Publicat: 14 oct. 2016
@ Un misterios sinucigas le da mari batai de cap politistilor criminalisti @ Desi a trecut o zi de cand barbatul s-a aruncat de la etajul 10 al unui imobil din cartierul Mircea cel Batran, oamenii legii nu au reusit sa-i afle identitatea @ Asupra lui nu s-a gasit niciun act de identitate, ci doar suma de 344 lei
 
Un barbat de aproximativ 34 de ani s-a aruncat joi seara, in jurul orei 19:45, de pe un bloc din strada Cerna, cartierul Mircea cel Batran. Din primele informatii, individul a reusit sa ajunga pe blocul C1, dupa ce s-a dat drept angajat al unei firme care se ocupa cu hidroizolatii. Acesta a solicitat locatarilor cheia de acces, pentru a verifica starea hidroizolatiei. Din primele informatii, se pare ca locatarii au solicitat in urma cu aproximativ o luna repararea hidroizolatiei imobilului, din cauza infiltratiilor cu apa.

De mentionat ca solicitarea a fost facuta catre firma de telefonie Orange, deoarece aceasta are amplasate antenele pe imobilul cu pricina. Joi seara, individul care s-a sinucis a mers la Constantin Gavrilescu, locatar la etajul 10 al imobilului, pentru a solicita cheia terasei, sinucigasul recomandandu-se ca fiind angajat al firmei ce urma sa efectueze reparatia. Stiind ca vecina sa, Carmen Vasiliu, are probleme cu infiltratiile si a facut nenumarate sesizari in acest sens, Gavrilescu nu a stat prea mult pe ganduri si i-a facilitat accesul barbatului pe acoperis. Carmen Vasiliu s-a urcat cu individul pe imobil, iar in jurul orei 19:45, acesta s-a aruncat de fata cu femeia, in gol, de la o inaltime de peste 30 m. Femeia, cand a vazut tragedia, a intrat in panica si, potrivit vecinilor, a inceput sa tipe.

„Nu cunosc aceasta persoana. A venit si mi-a spus ca este de la o firma care se ocupa cu hidroizolatia blocului. L-am trimis la vecina cu cheile, sa-i arate unde este problema si s-a aruncat de fata cu vecina. Vecina a intrat in panica si s-a speriat. El era foarte linistit, vorbea bine. Nu a dat nimic de banuit ca ar fi ceva in neregula si nu mirosea a bautura. Nu mi-a spus firma. A spus doar ca se numeste Pavel si nu mai stiu cum. Nu l-am mai vazut prin zona. Vecina nu putea sa mai spuna nimic, era terminata. A apucat sa spuna doar ca s-a aruncat”, a spus o locatara a imobilului de pe care sinucigasul neidentificat s-a aruncat. Politistii continua acum cercetarile pentru a stabili cu exactitate circumstantele producerii tragediei.

„Momentan nu se cunoaste identitatea victimei. Cercetarile continua pentru stabilirea situatiei de fapt”, a declarat subinspectorul Anca Vijiac, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi. Seful de scara sustine ca nici el nu cunoaste sinucigasul si ca cei de la Orange ar fi remediat problema acoperisului, insa nu in totalitate. O alta echipa, dar care nu stie cum se numeste, urma sa ajunga in urmatoarele zile pentru a remedia problema.

„Vecina de la etajul 10 ni s-a plans ca-i ploua in casa. I-am spus ca o sa vorbim cu cei de la Orange si o sa-i rezolve problema. In urma cu o saptamana au venit baietii de la Orange si au pozat acoperisul, dupa care au venit cu un val de carton. Nu stiu ce a mai facut acolo, ca nu am urcat. Urmau zilele astea sa vina alti baieti pentru a repara acoperisul. In seara asta am auzit strigate puternice. Cand m-am uitat pe geam, am vazut ceva jos si i-am spus nevestei ca a aruncat cineva un cearceaf, iar dupa mi-am dat seama ca era un om cu picioarele desfacute. Ulterior, am vazut politia. Cei de la SMURD au urcat la dansa, la apartament, dar nu da drumul la usa. S-a speriat rau si a intrat in panica”, a spus seful de scara a blocului C1. 
Adauga un comentariu