Actualitate

Politist iesean membru intr-o retea de trafic de tigari

Publicat: 29 dec. 2010
1

Doi politisti de frontiera, unul din Iasi si altul din Vaslui, au fost retinuti de procurori, fiind suspectati ca faceau parte dintr-o retea de traficanti de tigari. Acestia ii ajutau pe contrabandisti sa se sustraga controlului vamal. Reteaua a fost monitorizata si destructurata de lucratori din cadrul DIICOT Biroul Teritorial Vaslui.
Actiunea de anihilare a retelei a inceput ieri dimineata, efectuandu-se 37 perchezitii la diverse imobile din municipiul Husi si din judetul Iasi, unde se banuia ca traficantii isi desfasurau activitatea. Tigarile erau vandute in pietele din municipiul Husi sau in zonele limitrofe judetelor Iasi si Vaslui. Cu aceasta ocazie 40 persoane, inclusiv cei doi subofiteri banuiti ca ar face parte din retea, au fost condusi la audieri la sediul DIICOT Vaslui. „Avem un subofiter cercetat de DIICOT Vaslui. Asteptam sa vedem rezultatele anchetei celor de la DIICOT si vom vedea cum vom putea proceda mai departe”, a declarat inspector Irina Mirica-Gheuca, purtator de cuvant al IJPF Vaslui.
Si seful IJPF Iasi a confirmat ca un angajat al institutiei pe care o conduce este cercetat pentru trafic cu tigari. „Un subofiter de la IJPF Iasi este cercetat de DIICOT Vaslui. Dar pana la finalul anchetei nu ne putem pronunta cu privire la vinovatia acestuia. La finalul anchetei vom lua masurile care se impun”, a declarat comisarul-sef Stefan Alexa. Cercetarile in acest caz vor fi continuate de politistii vasluieni.
Comentarii
  • dar la SCULENI, de ce n u mergeti?, am mai postat cateva comenturi in legatura de un angajat, DAN SARARU, de la politia de frontiera, de se cauta conturile bancare si bunurile care le poseda din salariul de BUGETAR, va ve-ti minuna, SARBATORI FERICITE

  • Cunosc niste vamesi care erau rupti in fund pana sa lucreze in domeniu (daca aveau o amarata de bicicleta)iar acum sunt mari arici, unii lucrau la lopata pe santier, acum sunt oameni prezentabili cu masini adevarate iar nevestele lor umbla de parca ar fi mari starlete.Sa-i monitorizeze D.N.A.sa justifice averile,dupa care la puscarieeeeeeee cu toti hotii.

Adauga un comentariu