National

Politicienii pascaneni i-au sarbatorit pe copii de ziua lor

Publicat: 02 iun. 2011
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:223144;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Cu ocazia zilei de 1 iunie, Organizatia de Femei PSD impreuna cu social-democratul Dumitru Pantazi si senatorul Florin Constantinescu, a adus un zambet pe chipul copiilor de la gradinita Scolii I-VIII Blagesti, impartind cadouri micutilor. Pachetele au fost facute din cotizarea unor membri de partid si au constat in jucarii, dulciuri si fructe. In schimb, micutii le-au oferit socia- democratilor cateva spectacole si cantece.
Nici penelistii nu au ignorat aceasta zi a copiilor. Dat fiind faptul ca 1 iunie a fost in cursul saptamanii, pentru a beneficia de o cat mai larga participare, s-a luat decizia in Biroul Politic PNL de a devansa programul actiunilor in week-end-ul premergator. Astfel, startul maratonului divertismentului s-a dat sambata, 28 mai, in parcul „Tara lui Dutu”, din spatele unui magazin de jucarii pentru copii.
In afara de PSD si PNL, celelalte partide din Pascani au ignorat aceasta zi dedicata copiilor. Nici primaria nu a organizat nimic pentru micuti, din cauza faptului ca nu sunt bani suficienti la buget.
Adauga un comentariu