National

Politicienii AU TALENT! Proiect de lege INCREDIBIL, propus de un senator! Ce trebuie sa cante fiecare candidat

Publicat: 30 sept. 2016
1
Conform Antena3.ro, un senator vrea sa transforme alegerile locale intr-un show de talente. Senatorul Ovidiu Dontu vrea ca viitorii candidati la functiile de primar sau consilier local sa depuna la birourile electorale cate o inregistare in care sa recite ori sa intoneze cel putin prima strofa a imnului national.
Si nu sunt singurele dovezi de nationalism pe care le cere de la viitorii candidati.
Presedintele Romaniei ar fi putut candida pentru inca un post de primar la Sibiu, conform proiectului de lege depus la Parlament. Indeplineste una dintre cerinte, aceea de a sti sa cinte prima strofa din imnul national.
Totusi, senatorul Ovidiu Dontu este ingaduitor cu cei mai putin inzestrati cu ureche muzicala. Permite ca prima strofa din imn sa fie doar recitata.
Proiectul cere candidatilor sa depuna si patru poze, neaparat color, la costum si cu tricolorul pe fundal. Doar asa crede senatorul ca viitorii primari sau consilieri locali isi dovedesc atasamentul fata de simbolurile nationale. Cat despre colegii sai, o asemenea lege i-ar fi lasat pe destui fara mandat. Initiativa senatorului PSD Ovidiu Dontu a fost depusa la Parlament si este in dezbatere publica.Adauga un comentariu