National

Politia Romana cere ajutorul oamenilor pentru prinderea unui PEDOFIL – VEZI VIDEO

Publicat: 06 nov. 2012
1

Politia Capitalei cere sprijinul oamenilor pentru prinderea unui barbat care a violat in luna octombrie o fetita de sapte ani. Individul a fost surprins de camerele de supraveghere, dupa fapta.

La data de 22 octombrie, Politia Capitalei a fost sesizata cu privire la faptul ca in municipiul Bucuresti a fost savarsita o infractiune de viol asupra unei fetite de sapte ani. Camerele de supraveghere din zona in care a fost savarsita fapta au inregistrat imagini ale unui barbat care nu a fost identificat pana in prezent, potrivit rtv.net.

Politia Capitalei ii roaga pe toti cei care pot oferi date despre aceasta persoana sa apeleze numarul de urgenta 112.




Comentarii
  • Asta-i politia, romana 🙁 nu face nimic!!! S-au furat 2 biciclete si un scaun cu roti pentru persoanele cu dizabilitati din blocul in care locuiesc. Hotii au iesit in toate cazurile de furt prin fata camerelor de supraveghere, astfel incat li se vede fata foarte bine in inregistrari si pot fi recunoscuti!!! Politia spune: stim cam cine-s, avem o baza de date de vreo 5* de suspecti… si tot amana rezolvarea problemelor de peste 2 ani!!! Roamani, daca nu luam atitudine, vom fi macelariti in casele noastre si politistii isi vor bea cafeaua la sectie sau la coltul strazii asteptand sa vina vinovatul sa se predea singur!!! Politia romana trebuie sanctionata drastic pentru lipsa de implicare a celor ce ar trebui sa-i aduca in fata judecatorilor pe cei vinovati!!!

Adauga un comentariu