Actualitate

Politia a prins-o beata la volan, iar ea le-a aratat chilotii – VIDEO

Publicat: 11 sept. 2012
1

Se spune ca printre cele mai dizgratioase lucruri din lume este sa vezi o femeie beata. Si asta pentru ca o poate pune în situatii care nu îi fac cinste. Asta a patit o tanara chinezoaica, ce a fost oprita de politie si amendata.

Cu toate ca era clar vinovata, dupa ce fost prinsa cu ceva alcoolemie în aerul expirat, tânara a început sa faca circ. S-a constrazis cu politistii si chiar a facut gesturi care i-au scos din minti pe acestia. Îmbracata într-o rochie scurta, tânara cu alura de pitipoanca s-a urcat pe capota propriei masini, a început sa se joace cu telefonul si si-a aratat chilotii în fata oamenilor legii. Enervati la culme ca nu se înteleg cu ea, politistii au somat-o sa cobore. Nu de alta, dar nu erau interesati de show, ci doar de… permis si de actele masinii.
Comentarii
  • nu zic nu ! e grav ce a facut duduia asta beata la volan!
    insa poate ca frazele din articol ar mai trebui revizuite…trebuie sa inteleg ca un barbat beat e mai gratios si mai firesc?

  • EXACT CA MEDICUL ACSINIA LIVIU ,DIR. SPITALULUI HARLAU CARE A LOVIT UN COPIL,BEAT FIIND , SI A FUGIT DE LA LOCUL ACCIDENTULUI….;ATENTIE !SE INCEARCA MUSAMALIZAREA CAZULUI !

Adauga un comentariu