National

PNL Vaslui si-a validat listele pentru alegerile parlamentare

Publicat: 21 oct. 2016
1

Joi,20 octombrie,in cadrul Biroului Politic National al PNL, s-a aprobat lista de candidaturi a filialei de la Vaslui.Practic,liberalii vasluieni sunt pregatiti acum sa demareze producerile pentru campania electorala. Va reamintim ca PNL are un nou presedinte unic-senatorul husean Nelu Tataru.

Citeste si: Cutremur fara precedent in PNL Iasi! Liberalii defileaza in alegeri cu cea mai proasta lista de candidati din istorie! Se anunta demisii!

Conform listei Partidului National Liberal-filiala Vaslui, la alegerile parlamentare din 11 decembrie lista la Senat este deschisa de proaspatul presedinte al PNL, medicul Nelu Tataru. La Camera Deputatilor liberalii au desemnat alte doua nume importante in politica vasluiana, fostul prefect Daniel Olteanu, pe primul loc, iar pe locul doi avocata Oana Iovu. Pe locul trei se afla fostul viceprimar al municipiului Husi-Valeriu Ciupilan. Vorbim de oameni tineri cu viziuni si chef de munca, oameni care declara ca vor sa le demonstreze cetatenilor din acest judet ca parlamentarii pot si munci. Mai multe detalii aici.
Adauga un comentariu