National

PNL sare la gatul Rovanei Plumb, dupa scrisoarea catre Alina Gorghiu

Publicat: 10 mai 2015
1

Rovana Plumb a transmis o scrisoare deschisa catre copresedinta PNL, Alina Gorghiu, in care-i cere sa aiba aceeasi atitudine fata de coruptii din PNL cum a avut cand un politician de la Putere a avut probleme cu justitia.

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi si-a exprimat astazi dezamagirea in raport cu atitudinea de neinteles a ministrului Protectiei Sociale, Rovana Plumb, care de luni de zile ataca o alta femeie, pe presedintele PNL Alina Gorghiu.

„Se vede cu ochiul liber ca e vorba de o strategie vag misogina pusa la punct de Victor Ponta: cand trebuie atacata Alina Gorghiu, nu se coboara premierul, un barbat”, sustine Ovidiu Raetchi.

„As vrea sa stiu daca doamna Plumb a avut vreo discutie cu Gheorghe Nichita in calitatea sa de feminista PSD. Sau poate nu a vazut nicio problema in faptul ca primarul Iasiului o teroriza si o batea pe o tanara angajata a primariei, sigur, atunci cand nu ii punea pe angajatii Politiei Locale sa o urmareasca. Am observat ca in urma cu doua zile, cu ocazia Zilei Egalitatii de Sanse intre Femei si Barbati, doamna Plumb invita pe toata lumea sa semneze o petitie a Ministerului sau care isi propunea sa arate ca Romania sustine egalitatea de sanse si drepturile femeilor. In loc de petitii pe seama altora, am fi preferat sa nu o vedem pe bacoviana doamna Plumb tacand malc in fata ‘funerarului vestmant’ de arestat imbracat de ‘nasul’ Nichita pentru ca a abuzat o femeie si alegand in schimb sa atace la indicatiile premierului o alta femeie'”, a subliniat deputatul PNL.
Adauga un comentariu