Actualitate

PNL Iasi se scufunda. Dovada ca filiala este in degringolada totala

Publicat: 03 mart. 2016
1

Decizie surprinzatoare a liderilor PNL de la nivel central. Alina Gorghiu si Vasile Blaga au decis ca senatorul Dumitru Oprea sa fie candidatul PNL la sefia Consiliului Judetean Iasi. Cu alte cuvinte, in ochii celor doi, senatorul este vazut ca omul ce poate ridica lista partidului la nivel de judet. Decizia este cu adevarat ciudata, asta si pentru ca, in tot acest timp, Oprea nu a facut nimic pentru Iasi si pentru locuitorii acestui judet pentru a-i reprezenta in continuare. Cu ce s-a remarcat senatorul Oprea de cand a ajuns in Parlamentul Romaniei? Fie ca a fost la PDL si ulterior la PNL, Oprea nu a facut altceva decat sa bata cu piciorul in pamant si sa planga dupa functii de conducere. Nu a demonstrat cu nimic ca ar fi util iesenilor din judet si mai ales din municipiul Iasi. Ce proiecte a avut senatorul, ce a lasat in urma si mai ales cu ce vine nou pentru a cere oamenilor sa fie votat drept liderul PNL pentru sefia judetului?

Pana in prezent, propunerea PNL la sefia judetului nu a iesit cu nimic nou, totul fiind facut in plan personal. In plus, cu un Marius Bodea drept candidat la primarie, un personaj controversat, impus de la centru si apropiat de gasca penala Adomnitei – Fenechiu, candidatura lui Oprea face ca PNL Iasi sa se scunfunde tot mai mult. In aceste conditii, PNL Iasi nu poate atinge nici 20 la suta la alegerile din vara si devine o organizatie din ce in ce mai slaba, fara oameni competenti si capabili ce pot ridica organizatia. Pare tot mai mult ca PNL Iasi mai are putin si risca sa ajunga la nivelul actual al PNT-CD. Faptul ca sefii de la Bucuresti vad in Dumitru Oprea un om de perspectiva, ne face sa credem ca acestia sunt demagogi si nu stiu absolut nimic  din ce se intampla la Iasi. Asteptarile iesenilor sunt altele. PNL ar trebui sa arate ca un partid puternic, insa cu asemenea persoane ca Dumitru Oprea si deputatul Costel Alexe, ce nu stie nici localitatile din colegiul pe care-l reprezinta, oamenii nu pot avea incredere in formatiune. Cat timp la varf sunt indivizi care isi urmaresc interesul personal si nu fac altceva decat sa traga de banii statului, atunci PNL Iasi nu va reusi sa devina un partid in adevaratul sens al cuvantului.
Comentarii
 • Aceasta piticanie este cea mai toxica creatura politica pe care a dat-o Iasul. Foarte bagacios, infatuat(desi nu are nici un argument pentru asta) , a urcat prin santaj si mizerii ad-hoc pe pozitiile de decan FEAA si apoi, vai! pe cea de rector UAIC. S-a caracterizat printr-o brutalitate extrema, un limbaj extrem de sarac si multa, multa gesticulatie. Cu totii(chiar si economistii sai ) am rasuflat usurati cand a disparut pocitania din peisaj. Dar iata ca tot nu ne da pace. Iesenii ii vor da zero! voturi!!!!

   • Nu a facut Nichita tot ce se putea, dar daca scrii cu liniuta pe hartie tot gasesti ceva realizari (cel putin cartierul pacurari e schimbat complet (finantare nerambursabila)) insa acest domn OPREA daca ar fi ajuns primar (PDL) nu ar fi facut chiar nimic pe motiv ca nu sunt bani …. etc…. il stim de cand era rector la CUza …. investitii zero, furt 100%.

 • Mai mare retardat ahtiat dupa bani, functii si putere nu exista in Romania. Acest individ este cel mai periculos, nociv si antiiesean dintre toti parlamentarii din Iasi. Acest tarntor care a ,,vandut” Iasiul lui Flutur in favoarea Sucevei. Daca asta ajunge presedinte la Consiliul Judetean Iasi, acest oras si judet va disparea de pe harta economica a Romaniei. Vom deveni o comuna a Sucevei iar toate neamurile lui Flutur vor ,,domni” in Iasi.

 • Dragi IESENI, am ajuns – vorba cantecului: „cat este PD-L in ******, nici unde nu ne doare! Dupa cum vedeti daca ar fi doua tururi de scrutin la alegerile locale, primii doi clasati ar fi Chirica si Movila, deci tot cu un PD-L. Sloganul lui Base… „sa traiti bine”!

 • Jos cu primarul SEMAFOR !!!!!!

  A umplut orasul de semafoare , foarte multe din ele inutile. De exemplu , dupa Egross pe partea dreapta au montat un semafor la intersectie din dreapta cu o alee desfundata. Ne vom trezi la fiecare colt de bloc cu semafoare .
  Cer public primarului Interimar Chirica sa faca public in mass-media cate semafoare a montat, cate are de gand sa monteze , cat costa bucata , de la ce firma le-a luat in baza carui contract . Asa putem si noi verifica unde se scurg banii iesenilor !!

  Hai sa ne trezim odata si sa nu lasam un alt NIKI sa se imbogateasca !!

 • Cu toti ne-am saturat de venetici astia flaminzii dupa putere si banii….veneticul asta vrincean arucat pe cosul de rezidurii al unui vulcan…acest pitecantrop strimb si hidos vrea putere….dar o moie nu vrei mataluta ??? bai tzaranoiule sangele albastru nu se cumpara ala se mosteneste ,ori asta nu ai vrut tu sa intelegi in megalomania prostiei de care nu duci lipsa. PNL-ul cu asta in frunte mai bine nu se prezinta la vot… alungati-l cu pietre ….ca de nu ve-ti pati ca tzaranistii !!!

Adauga un comentariu