Actualitate

PNL Iasi, pe un butoi cu pulbere! Emotii teribile pentru doi liberali ieseni. Nu au crezut ca vor ajunge vreodata sa se injoseasca atat

Publicat: 16 oct. 2016
1
@ Tensiune maxima in randul organizatiei judetene a PNL Iasi @ Doi dintre potentialii candidati la Parlamentul Romaniei ar putea fi obligati sa faca un pas in spate @ Totul se va decide chiar astazi, in sanul partidului @ In joc sunt doua dosare penale, care ar putea cutremura intreaga organizatie @ Cei doi spera sa prinda locuri in Parlament, pentru a scapa de probleme
 
Situatie exploziva la nivelul unui partid din Iasi. Chiar de astazi, organizatia judeteana a PNL Iasi va sti cine sunt candidatii cu sanse reale in lupta pentru un loc in Parlamentul Romaniei. Miza tine de un loc pe listele de candidati pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei. Astazi, liberalii vor convoca Comisia de Etica de la nivelul organizatiei judetene, in care se va analiza situatia a doi dintre candidati. Este vorba de consilierul judetean Liviu Bulgaru, propus pentru primul loc la Senatul Romaniei, si de Alexandru Muraru, vicepresedinte al organizatiei judetene, propus pe pozitia a cincea la Camera Deputatilor.

Cei doi liberali sunt implicati in anchete penale si conform statutului formatiunii nu ar avea ce sa caute pe aceste liste. Decizia luata de comisie va fi inaintata ulterior la nivel central, pentru ca liderii partidului sa se pronunte asupra listei finale. Liderii organizatiei judetene au tinut sa arate ca cei care au probleme de natura penala vor intra intr-o analiza ampla a formatiunii, pentru a se vedea cat de oportuna este candidatura

„In cursul zilei de joi, in cadrul Biroului Permanent National se decide totul. In ceea ce priveste cazul domnilor Bulgaru si Muraru, luni (astazi- n.r.) vor intra in Comisia de Etica a organizatiei. Dupa cum am mai precizat si in trecut, nu va trece de Biroul Politic Judetean nimeni care are pe rol un proces penal”, a precizat Teofil Balteanu, presedintele organizatiei judetene a PNL Iasi.
 
Dosare grele
 
In urma votului intern, liberalii au decis ca la Senat sa candideze consilierul judetean Liviu Bulgaru si actualul parlamentar Dumitru Oprea, iar la Camera Deputatilor sa candideze deputatul Costel Alexe, Marius Bodea, directorul Aeroportului Iasi, consilierii judeteni Liviu Bratescu si Daniel Minciuna, dar si Alexandru Muraru, vicepresedinte al organizatiei judetene. Dintre acestia, Bulgaru si Muraru ar urma sa faca un pas in spate din cauza dosarelor penale pe care le au pe rolul instantelor de judecata.

De altfel, Bulgaru a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, pentru un dosar de cand era sef la fosta Agentie de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP). Bulgaru este acuzat ca si-a încalcat atributiile de serviciu în momentul în care a aprobat receptia unui drum comunal care leaga satele Schit Hadâmbu, Ursita si Mironeasa, desi în realitate acest drum nu era gata. La mijloc sunt circa 18 miliarde lei vechi.

Un alt candidat care ar urma sa faca un pas in spate este Alexandru Muraru. Recent, judecatorii bucuresteni au decis ca fratii Alexandru si Andrei Muraru sa fie cercetati penal pentru santaj si fapte asimilate coruptiei. Totul a plecat de la un razboi mai vechi, pornit intre profesorul universitar Corneliu Turianu, secretar al Colegiului Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (C.N.S.A.S.) si cei doi frati.
 

Andrei Muraru, consilier prezidential, l-ar fi acuzat pe profesorul Turianu ca a fost turnator la Securitate. In urma procesului de calomnie, Muraru a fost obligat sa plateasca daune profesorului respectiv. Ce rol a avut fratele consilierului prezidential? Ar fi sustras niste documente de la Ministerul Justitiei despre Turianu, pe care i le-a inmanat fratelui sau, ca acesta sa continue disputa cu profesorul in cauza. Acum, fratii Muraru au ajuns sa fie luati la ochi de magistrati. Acest proces poate sa-i puna cruce carierei politice lui Alexandru Muraru, asta mai ales daca liderii partidului ii vor respinge candidatura.Comentarii
 • PE UN BUTOI CU PULBERE SUNT POLITRUCII DIN GASCA FENECHIU-NICHITA-STANCIU-CARLAN-SURDU-MOVILA, PENTRU CA IMPREUNA CU EI ACEST MARE BANDIT BULGARU A FURAT SUME IMENSE DE BANI CAND ERA DIRECTOR LA APIA! NU UITATI DRAGI IESENI DE ALT MARE PENAL DIN SUCEAVA PE NUMELE LUI GHEORGHE FLUTUR IMPLICAT ŞI EL ÎN HOŢIILE COMUNE CU BULGARU! LOR LE ŢÂŢÂIE POPONEAŢA TARE DE TOT! BULGARU ÎI ŞANTAJEAZĂ CĂ ÎI DA ÎN VILEAG DACĂ NU-L ASCUND ÎN BÂRLOGUL HOŢILOR ADICĂ ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI!
  MITICĂ OPREA COLABORATORUL LUI MIHAI RĂZVAN UNGUREANU UN TRĂDĂTOR DE ŢARĂ ! MITICĂ OPREA E UN HOŢ CARE A FURAT CU MÂNA LUI MARIUS SPÂNU ! VEZI DOSARELE LUI RADU MIRONEANU LA POSTA ROMÂNĂ ! HALAL CANDIDAŢI LA PNL IAŞI !

  • NU VA LASATI PACALITI! BULGARU E MIC COPIL, PE LANGA HOTIA DE LA AEROPORT !
   SERVANTUL MARIUS BODEA A INLESNIT FURTUL A MILIOANE DE EURO, CUI OARE ? LUI
   RELU FENECHIU, GIGI NICHITA, STANCIU, SURDU, CARLAN, ADOMNITEI IAR DE LA BUCURESTI DOMNUL GHEORGHE FLUTUR SI SENATORUL DE VASLUI MARIAN AU PROFITAT DIN PLIN! DACA-L PUNEM SI PE MINCIUNA CARE IMPOSIBIL SA NU FI FURAT PENTRU PNL CA DOAR NU I S-A DAT LOC ELIGIBIL LA PARLAMENT ASA CA-I FRUMOS !! CINE MAI RAMANE ?
   LIVIU BRATESCU CEL BATUT MAR DE NUTI UDREA !! HA HA HA SI CAINII MAIDANEZI RAD !! MAI BINE TE PUNEAI PE TINE PE LISTE BAI BALTEANU PROST CE ESTI !! TARANOI DIN LETCANI !!

  • MIHAELA POPA A DAT IN JUDECATA PARTIDUL PENTRU CA I SE IMPUNE SA FACA BAIE MACAR O DATA PE LUNA !! EA DORESTE CA SA FACA BAIE MAXIM O DATA LA TRIMESTRU !! JEGOASA !!

 • ASTA NE-A ADUS INCONSTIENTUL DE ION ILIESCU : DOMINATIE RUSEASCA !
  DARUL LOR CEL MAI DE PRET PENTRU ASEMENEA TARI LOCUITE DE PROSTI CA NOI CORUPTIA SI METODE DE MANIPULARE A MASELOR GEN PLURIPARTIDISM ! ADICA PACALELI DE DOI BANI !!

Adauga un comentariu