Eveniment-Social

PNL Iasi a ajuns de rasul curcilor. Criticile vin din toate partile

Publicat: 04 aug. 2016
1

Situatia actuala din sanul PNL Iasi a fost criticata si de reprezentantii altor partide politice. Reprezentantii Aliantei Liberalilor si Democratilor (ALDE) au aratat ca PNL este un partid in degringolada si ca in cazul in care deputatul de Suceava, Ioan Balan, va pune mana pe sefia organizatiei, lucrurile se vor inrautati. Senatorul Varujan Vosganian, presedintele ALDE Iasi si fost membru PNL, l-a criticat pe Balan, sustinand ca acesta are interese ascunse si nu acela de a salva PNL la Iasi. Liberalii au ramas fara conducere, dupa ce Marius Bodea a demisionat, nemultumit ca nu si-a putut planta oamenii de incredere in functiile cheie din filiala.

„La PNL este un coordonator de la Suceava, Ioan Balan, ce a fost si la PDL. Asta arata ca PNL central nu da doua parale pe cel de la Iasi. Balan avea ca prioritate constructia autostraziii Suceava-Satu Mare si nu cred ca se gandea la ceea ce vrem noi, Iasi- Targu Mures. Este ceva nou pentru noi si daca s-ar pune problema unei optiuni, este greu de crezut ca el o va abandona pe a lui. Iasul devine un protectorat al Sucevei. Batalia pentru Iasi nu este nici a lui Andrei Postolache, care nu stiu pe cine apara, ci a ALDE „, a sustinut Varujan Vosganian.

Nici cei de la Pentru Iasi, care s-au lipit recent de Uniunea Salvati Romania (USR), nu au scapat de critici. Cei de la ALDE au sustinut ca asa-zisa intentie a lui Andrei Postolache si a celor de la USR de a arata ca sunt anti-sistem este una complet falsa. „Andrei Postolache si Nicusor Dan nu sunt alt sistem. Ei nu sunt deloc altfel. In nicio tara, sistemul ca structura nu este Parlamentul. Si in Romania sistemul este presedintele, serviciile si procuratura. Postolache, Dan si Clotilde Armand sunt instrumente ale sistemului. Ei sunt instrumentele prin care serviciile doresc sa controleze jocurile politice, sa dea o falsa imagine, cu o armata invizibila dirijata de ei”, au adaugat liderii ALDE Iasi.
Comentarii
Adauga un comentariu