National

PNL, despre atacurile lui Tariceanu: A pierdut complet controlul

Publicat: 14 mart. 2016
1

PNL sustine, printr-o declaratie a purtatorului de cuvant Ionut Stroe, ca presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a pierdut controlul propriilor nervi, liberalii intrebandu-se daca nu cumva acesta a devenit „un vajnic luptator” anti-Justitie pentru ca tot mai multi apropiati sunt anchetati.

Partidul National Liberal nu intentioneaza sa raspunda alegatiilor lansate de Calin Popescu-Tariceanu la adresa co-presedintelui PNL Alina Gorghiu si a liberalilor, ci doar se intreaba, evident retoric, ce se intampla cu politicianul/ omul Tariceanu si, mai ales, de ce a pierdut complet controlul propriilor nervi (…) Domnule Tariceanu, ne intrebam de ce ati coborat nivelul discursului politic atat de jos (..) Observam ca de mai bine de un an de zile v-ati erijat intr-un vajnic luptator impotriva actului de Justitie si ne intrebam daca furia cu care blamati actiunile din Justitie nu au legatura cumva cu faptul ca tot mai multi dintre partenerii dumneavoastra sunt vizati de anchete penale”, se arata intr-un comunicat de presa al PNL.

Purtatorul de cuvant al partidului mai spune ca Tariceanu a preluat discursul lui Victor Ponta si a lui Traian Basescu, un politician care si-a construit cariera pe un „limbaj nedemn”.

„Nu putem sa nu facem legatura intre schimbarea de atitudine a dumneavoastra si coalizarea politica cu Victor Ponta. Ati inceput sa reactionati visceral in tandem cu acesta. Va reamintim insa ca, spre deosebire de Victor Ponta, dumneavoastra inca mai detineti o pozitie importanta in ierarhia statului roman, iar o asemenea conduita se reflecta asupra institutiei pe care o conduceti”, a precizat purtatorul de cuvant al PNL Ionut Stroe.

Si deputatul PNL Ovidiu Raetchi a calificat, luni, atacurile lui Calin Popescu Tariceanu la adresa Alinei Gorghiu drept „suburbane”, comentand ca un om candva „lucid si cu simtul ridicolului” a ajuns „trompeta lui Dorin Cocos, Micky Spaga si Sile Camataru„.

„Observ ca, din pacate, Calin Popescu Tariceanu, candva un om lucid si cu simtul ridicolui, a ajuns sa formeze cu Cristiana Anghel un cuplu tip Alexandru ArsinelStela Popescu in materie de drepturile vesele ale omului pentru infractori. Seful Senatului a ajuns trompeta lui Cocos, Micky Spaga si Sile Camataru. Cineva ar trebui sa ii spuna lui Tariceanu ca apararea libertatii infractorilor nu e liberalism”, a declarat deputatul PNL, potrivit unui comunicat de presa.

Raetchi a mai spus ca in loc sa se ocupe de atacuri suburbane la adresa adversarilor politici, Tariceanu ar trebui sa consulte Constitutia care nu spune ca seful Senatului trebuie sa fie „principalul avocat al infractorilor”.

Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a acuzat PNL de lipsa de reactie in privinta interceptarilor, afirmand ca Alina Gorghiu „pe tot felul de fleacuri ca este foarte activa, ca o tata in piata”, dar pe acest subiect nu are niciun punct de vedere.

Tariceanu a mai spus ca ministrul Justitiei Raluca Pruna ar trebui demisa, in conditiile in care OUG privind interceptarile ar fi contrara Legii fundamentale.
Comentarii
  • Asistăm astăzi la o dovadă a faptului că PNL este condus de o cooperativă, care acționează strict în interes personal și care parcă nu au niciun fel de jenă să dea uitării tot ceea ce promiteau în 2012.

Adauga un comentariu