Actualitate

PMP si-a stabilit obiectivele de guvernare locala pentru judetul Iasi – FOTO, VIDEO

Publicat: 10 mai 2016

Liderii filialei iesene a PMP Iasi au prezentat programul de guvernare al formatiunii pentru Consiliul Judetean si Consiliul Local dupa alegerile locale din vara acestui an. Proiectul initiat de organizatia PMP Iasi prevede doua puncte majore, ce urmaresc in special atragerea fondurilor pentru dezvoltarea comunitatii locale. Detalii au fost prezentate in amanunt de conducerea organizatiei judetene, in frunte cu deputatul Petru Movila si Alin Aivanoaei, vicepresedintele Consiliului Judetean. Au fost vizate aspecte atat la nivelul judetului, cat si la nivelul municipiului Iasi.

„Au fost doua aspecte care au stat la baza gandirii acestui program, respectiv resursele disponibile pe care le are Consiliul Judetean si, poate cel mai important lucru, accesarea fondurilor europene. Sunt trecute toate temele prioritare in judetul Iasi, de la modernizari de drumuri, investitii in unitatile scolare, sanitare si nu numai. Echipa PMP isi doreste ca in viitorul mandat sa continue proiectele judetului”, a spus Alin Aivanoaei, vicepresedintele Consiliului Judetean Iasi. In plus, liderii formatiunii vor sa initieze si un plan de transparentizare a actului administrativ pentru municipiul Iasi, proiect care sa vina in sprijinul cetatenilor orasului.

„Ne propunem ca fiecare partid care va avea în cadrul Consiliului Local minim trei consilieri sa dispuna de un birou, cu secretariat, unde sa poata avea loc audiente acordate cetatenilor. O astfel de masura le va permite consilierilor sa cunoasca mult mai bine nevoile urbei, dând posibilitatea sa initieze ei personal proiecte de hotarâre care sa vina în sprijinul cetateanului”, a mentionat deputatul Petru Movila. De altfel, acesta a aratat ca alesii locali din actualul mandat nu s-au omorat cu firea in a initia proiecte de hotarare care sa vina in sprijinul cetatenilor. Movila vrea sa propuna si ca alesii sa-si prezinte cat mai des raportul de activitate in plenul institutiei.
Comentarii
 • CEI CARE INTENTIONATI SA VOTATI CU ACEST COCALAR: NU MERITATI SA AVETI O SOARTA BUNA IN MIZERABILA VOASTRA CONDITIE UMAN!!!
  LA FEL SI CEI CARE VOTEAZA CU ASA ZISUL PNL, ADICA CU FENECHIU, CU ASA ZISUL UNPR REPREZENTAT DE O AIURITA SI ABRAMBURICA, MASCATOARE DE SECURISTI DIN ARMATA CARE A TRAS IN OAMENI LA REVOLUTIE!!! CHIAR VRETI SA DISTRUGETI TOTUL!!!

  • pai si eu cu cine s a votez…cu PSD-ul ? demni urmasi ai lui Iliescu care a distrus tot ce era bun in acasta tara ….cu Chirica-betivul tizul meu demn urmas a golanului de Nikita….nuuu multumesc prefer o femei cinstita si corecta in persoana doamnei Bogdanici. !!!!

   • Gandesti exact ca un idiot ! Ce ii amesteci ca la borsul rusesc pe Iliescu, Nichita si PSD! Primii doi sunt iesiti din viata politica, iar la Iasi nu exista PSD, PNL, PMP, UNPR, ci numai niste GASTI !!! Nu te uiti pe liste? Nu incerci sa afli ce fel de oameni sunt aceia? Toata Gama de Banditi coordonata de un MARE SECURIST PE NUME EMACU!!! Te-ai intrebat cata administratie publica locala stie aceasta TRASEISTA PDL-PMP-UNPR DE BOGDANICI!!? A FOST SERIOASA SI CORECTA DIN PUNCT DE VEDERE POLITIC?!! Va conduce Iasiul cu vanzatorul de placinte Taraboanta si alti cocalari? Faci parte din PULIME!!

    • scuze! dar sa ne mai si amuzam! atat ne-a mai ramas!
     taraboanta o sa-i serveasca doamnei bogdanici placinte POALE-N BRAU !!!

    • idiot este mata care te-a fatat un bou de nu accepti alte opinii….macar astia fac ceva ,tu ce ai facut in viata ta bai boule ? dute si pupa-l pe castravete pe chirica si pe noii pulimea !!!

     • mata nu e idioata, dar sigur era turmentata cand te-a conceput, tu nu ai postat opinii ci ineptii( prostii), adica esti un IDIOT pentru ca nu ai inteles nimic! daca taceai filosof ramaneai! pulimea ca tine ne duce la dezastru! mars la paie!

     • tipule, capul tau nu a stat la un .ur de baba !! nu am inteles nimic din ce ai postat! ai probleme !!
      un sfat, nu vorbiti daca sunteti in necunostinta !!
      ar fi bine nici sa nu votati daca nu ganditi sau daca ganditi prost !!

 • gura ma.tii ti.ga.nu.le il pupai la kk pe baselu cand taia salarii si pensii!!
  in timp ce voi furati de rupeati!!!

Adauga un comentariu