Actualitate

PMP isi face lista pentru parlamentare. Ce scor vor sefii de la Iasi

Publicat: 22 aug. 2016
1

@ Filiala ieseana a Partidului Miscarea Populara si-a fixat tinta pentru parlamentarele ce vor avea loc la inceputul iernii @ Lista finala a candidaturilor va fi inaintata cel mult in trei saptamani conducerii centrale a partidului @ Pana atunci, liderii de la Iasi vor sa puna la punct fiecare filiala din judet

Organizatia judeteana a Partidului Miscarea Populara si-a fixat obiectivele pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe data de 4 decembrie. Dupa fuziunea dintre vechiul PMP si fostul UNPR, noua formatiune si-a propus la Iasi sa obtina minim doi deputati si un senator. Conform liderilor PMP Iasi, ordinea candidaturilor pe lista va fi inaintata pana la jumatatea lunii septembrie conducerii centrale, urmand ca Biroul Politic National sa valideze sau nu propunerile venite de la forul iesean.  In urma fuziunii dintre cele doua partide, de la nivel central s-a hotarat ca sefia de la Iasi sa fie preluata de deputatul UNPR Gheorghe Emacu, iar deputatul PMP Petru Movila sa fie primvicepresedinte. Emacu a ajuns la conducere din cauza presiunilor facute celor de la centru, amenintand ca pleaca daca nu va fi pus presedinte. In urma discutiilor, s-a decis ca deputatul Petru Movila sa fie primul pe lista pentru Camera Deputatilor, decizie pe care in mod normal Emacu trebuie sa o accepte.

„Pornim cu incredere ca se construieste o echipa pentru Iasi si pentru ieseni. Procesul de fuziune a fost normal, iar structurile sunt realizate. Au fost stabilite si structurile de la nivel judetean si municipal, dar am si realizat responsabilitatile in teritoriu. Unde avem primari si viceprimari, totul va fi coordonat de mine si de deputatul Gheorghe Emacu. In plus, vom face rapid si inventarierea tuturor membrilor organizatiei. Sediul central va fi cel din bulevardul Stefan cel Mare si Sfant”, a mentionat deputatul PMP Petru Movila. Acesta a mentionat si ca in judetul Iasi sunt aproximativ douazeci de filiale din partea ambelor partdie care au obtinut scoruri extrem de proaste la alegerile locale si ca acolo trebuie facute schimbari drastice. Conform lui Petru Movila, PMP vrea sa obtina minim 5 la suta in fiecare localitate din judetul Iasi la alegerile parlamentare.

Au fost batute in cuie si structurile de conducere la nivel de judet. Astfel, secretar general a fost desemnat Alin Aivanoaei, de altfel si lider de grup al partidului in Consiliul Judetean Iasi. Consilierul judetean Mircea Manolache, venit de pe filiera UNPR, este secretar general adjunct al organizatiei judetene. La nivel de municipiu, consilierul local Violeta Gaburici este presedintele filialei. „In cursul saptamanii urmatoare, ne vom intalni cu intreg activul de partid al Partidului Miscarea Populara din judetul Iasi, pentru a pregati campania electorala pentru alegerile parlamentare. La aceste alegeri tintim un scor cat mai mare”, a adaugat Petru Movila.
Comentarii
  • gu. ra ma.tii de ti. gan im. putit de MOVILA ! cine voteaza un asemenea specimen de mincinos face parte din aceeasi categorie cu el ! idiotilor si prostilor care-l votati babe sclerozate, handicapati stati acasa in ziua votului !

  • Movila si-a facut cu prisosinta datoria de parlamentar de iasi ,ar trebuie sa-si faca public raportul de activitate sa vada iesenii cat de multi bania adus pt iasi si cate probleme ale spitaleleor,ale primariilor,ale sco;ilior etc a rezolvat
    In contra partida maiorul emacu nu a facut absolut nimic , a pacalit membrii de partid ,s-a folosit de ei pt interesele lui,i-a tratat ca pe niste slugi si cu o aroganta iesita de comun se dadea mare prieten cu oprea pe care il numea gabi A promis functii si marete avanasari pt unpristi dar saracii nu s-au ales cu nimic 0 barat pt comuna natala valea lupului, In campanie nu a miscat un deget,intro luna intrega a venit la iasi numai 2 jumatati de zi Ei! Noroc de manolache ca a mai existat partiduletul asta Ar fi trebuit sa-si fi dat demisia de onoare dupa alegeri Il invitam noi cetatenii [rosti care l=am votat sa -si prezinte public raportul de activitate

  • DAAAAA, P.M.P.-UL O SA V-O TRAGA LA „JINJIE” DE O SA VA CLANTZANE MAXILARELE !!!! BRAVO TRAIAN BASESCU ,.. DALE-O LA …!!!!

  • Toti va pricepeti din ce vad, si la gramatica si la politica. Toti spuneti cine-i dl Petru Movila, dar voi cine sunteti? Din 10 cuvinte pe care le folositi, 8 sunt jigniri, atat puteti. Voua ar trebui sa va interzica dreptul de vot. Legislativa in vigoare este permisa cu cei ca voi, ar trebui pentru a avea drept de vot sa detii putina cultura generala putina minte eventual. In fine, de educatie aveti nevoie!

  • De Antibiotice ati auzit? Stiti ca este o companie care la ora actuala are un profit foarte mare? Asta datorita dl-ui deputat Movila care a impiedicat privatizarea companiei. Faptul ca avem Posta la Iasi si nu la Bacau, tot dl-ui Movila i se datoreaza. Institutul Regional de Oncologie, cel mai modern din tara. Unde-i? La Iasi! A cui semnatura poarta? A dl-ui deputat Movila. Investitiile din ultima perioada de la Sf Maria, tot datorita dl-ui Movila au fost facute. Comisia din Parlament care analizeaza si cauta solutii pentru cei de la FORTUS, tot de dl Movila este initiata cu toata ca judetul Iasi are 18 parlamentari! SMURD IASI, va spune ceva? Dl Movila impreuna cu dl Raed Arafat au adus SMURD-ul la Iasi. Sa fiti sanatosi!

Adauga un comentariu