Actualitate

PMP Iasi s-a reorganizat. Filialele din judet au fost chemate la raport – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 30 aug. 2016

@ Conducerile organizatiilor noului PMP din intreg judetul s-au intalnit ieri intr-o prima conferinta judeteana, dupa fuziunea dintre vechea structura a Miscarii Populare si UNPR @ Liderii de la nivel judetean au trasat o serie de sarcini reprezentantilor filialelor care au fost prezenti la sedinta

Zeci de membri ai filialei judetene a Partidului Miscarea Populara (PMP) s-au intalnit ieri in municipiu. Intalnirea de ieri a fost prima la nivel de judet, dupa fuziunea dintre vechiul PMP si UNPR. Liderii organizatiei judetene au trasat o serie de sarcini pentru fiecare reprezentant al organizatiei, scopul fiind crearea unei filiale care sa atinga un scor cat mai mare la alegerile parlamentare de la inceputul lunii decembrie.

„Este prima intalnire dupa fuziunea PMP-UNPR. Ne intalnim cu activul de baza din intreg judetul, temele de discutii fiind legate de constructia viitoare a partidului. Trebuie sa avem organizatii constituite in toate comunele. In prezent, avem 20 de comune unde nici PMP si nici UNPR nu au consilieri, ele urmand a fi puse in coordonarea consilierilor judeteni. In rest, vom coordona comunele unde avem primari si viceprimari. Totodata, vom sustine proiectele comunitatilor unde avem primari si viceprimari, dar si in celelalte comunitati din judet. PMP nu are nicio intelegere politica la acest moment cu nimeni, singurul contract fiind cel cu cetatenii din judetul Iasi, oameni care ne-au votat pentru a face proiecte concrete in comunitatile lor”, a spus deputatul Petru Movila, prim-vicepresedintele PMP Iasi.

In plus, capii PMP Iasi au aratat ca vor sa obtina un procent mult mai mare la alegerile parlamentare decat cel obtinut la alegerile din vara acestui an. „In raspunderea celor cinci consilieri judeteni intra direct comunele unde rezultatul la alegerile locale a fost sub cinci procente, sub pragul electoral, un rezultat care ne obliga sa reorganizam acele filiale pentru a putea obtine pe viitor scoruri la fel ca si in celelalte comunitati din judetul Iasi”, a mentionat Alin Aivanoaei, secretarul general al PMP Iasi.
Comentarii
 • Acest SRL al lui Basescu si Udrea ar trebui sa se intituleze PTSP adica partidul tăietorilor de salarii si pensii !! Niciun pensionar cinstit si normal la cap nu va vota escrocii de ti.ga.ni precum Movila, Emacu, Bogdanici, Tărăboanță. rusine pentru o doctoriță bună să stea la fundul unor asemenea cocalari sa le miroasa ,,aerele,, RUȘINE !!

 • PROSTIME sau PULIME ati votat ca idiotii la locale UNPR, ți.ga.nul de TĂRĂBOANȚĂ era pe locul 5 la CJ și acum vanzătorul de plăcinte și covrigi, e consilier pe cele doua locuri ,,prinse de aceasta CLOACĂ a securiștilor de mana a doua !!

  • SCURSURI de la mai toate partidele, nu putea lipsi, ȚI.GA.NUL de Adi Acostoaiei, acest nerușinat de ȚEPAR ! Hai că a furat din banul public, mai treacă, dar să nu plătești tu *******, tinerii care-s în majoritate necăjiți, nu ți-o iert! UITAȚI OAMENI BUNI CINE DOREȘTE SĂ VĂ FACĂ VIAȚA ROZ LUCRAND CU ABNEGAȚIE PENTRU DUMNEAVOASTRĂ:
   ȚI.GA.NI PRECUM MOVILĂ ȘI ACOSTOAIEI !

 • cei cu proasta asta de bogdanici si-a gresit sala cu pacienti , stai femeie acasa , lasa-o balta ca nu esti buna dute si cautati un barbat ( ca esti vaduva ) si creste nepoti daca ai.

 • a disparut din peisaj maiorul emacu ? e suparat ca ii este verificata teza de doctorat?;lenes.increzut ,amator de betii si femei,mancator de bani de pomana -nu a facut nimic pt iasi decat pt buzunarul lui

  • SĂ FIE CLAR LENEA, ÎNFUMURAREA, CURVĂSĂRIA ŞI ALTE TARE, ÎŞI AU IZVORUL ÎN PROSTIE, ÎN NEPUTINŢĂ INTELECTUALĂ 1 PILDELE CELE MAI BUNE SUNT GIGI NICHITA, UN ELEV MEDIOCRU CARE A TERMINAT SUBINGINER CU AJUTORUL SECURITĂŢII, DAN CÂRLAN CARE ÎNAINTE DE REVOLUŢIE ERA MAGAZIONER FĂRĂ BACALAUREAT, PETRU MOVILĂ A TERMINAT FACULTATEA CÂND CONSILIER JUDEŢEAN ŞI ALŢII !!

Adauga un comentariu