Eveniment-Social

Plenul Consiliului Judetean Iasi se reuneste la sfarsitul lunii

Publicat: 24 ian. 2014
1

Plenul Consiliului Judetean Iasi se va reuni la sfarsitul acestei luni intr-o noua sedinta ordinara a institutiei. Sedinta va avea loc pe 30 ianuarie, cu incepere de la ora 14.00, in Sala galbena a Prefecturii Iasi. Pe ordinea de zi vor fi discutate si analizate mai multe proiecte de hotarare, printre care aprobarea unor trasee speciale de transport persoane sau aprobarea regulamentului pentru evaluarea directorilor institutiilor de cultura. Totodata, plenul Consiliului Judetean va discuta cateva proiecte ce tin de aprobarea structurilor organizatorice la unitatile speciale de invatamant din subordine. „Pe ordinea de zi va fi un proiect de hotarâre privind actualizarea cu indicele preturilor de consum a tarifului pentru eliberarea licentei de traseu, în vederea efectuarii transportului public de persoane prin curse regulate speciale. Consilierii vor mai discuta si despre aprobarea retelei învatamântului special din judetul Iasi, pentru anul scolar 2014 – 2015”, au precizat reprezentantii Consiliului Judetean Iasi.
Comentarii
  • sedinta hortilor puscariasi asta e adomnitei chirila si consilierii judeteni care aproba furatul banilor nostri. adomnitei va imparte cate putin la toti?? veti fi in puscarie cu el . fara aprobarea voastra hotul vostru sef nu fura, avem lista la tot . orice iesean are dreptul sa sesizeze DNA CA ASA NU SE MAIPOATE. ATI FURAT CU ADOMNITEI IN 2013 NIMIC NU S-A FACUT IN JUDET, IN CELELALTE JUDETE PE TIMP DE CRIZA S-AU FACUT MULTE CU BANI PUTINI GUVERNUL A DAT SI EL BANI DAR LA IASI TOTIUL S-A FURAT, NIMIC NU S-A FACUT GUVERNUL NU A DAT BANI. IN 2014 CCREDETI VOI CA MAI MERGE ASA??

  • Citind neatent titlul postarii mi s-a parut ca scrie Plenul Consiliului Judetean Iasi se reuneste la sfarsitul luMii. Asta mi-a dat sperante care, ca orice sperante, s-au spulberat atunci cand am recitit mai atent…

Adauga un comentariu