Eveniment-Social

Planul directorului Bau-Bau: liberalizarea infractiunilor

Publicat: 20 mart. 2012
1

@ Un organism creat special pentru siguranta cetatenilor din judetul Iasi ar merita sa fie desfiintat din lipsa de activitate @ Planul de actiune creat de Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica Iasi risca sa ajunga cartea de capatai a infractorilor 

In judetul Iasi exista un for care, in loc sa asigure linistea cetatenilor, da mai multa mana libera infractorilor. Planul de actiune pe 2012 al Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica (ATOP) Iasi, organism creat pentru siguranta iesenilor, contine mai multe pagini albe, proiectul de hotarare fiind axat doar pe niste intalniri in mediul rural, si asta o data la cateva luni. Planul de actiune pe 2012 cuprinde tot felul de sedinte lunare care nu conduc la nici un rezultat si din care simplii ieseni nu vor avea nici un folos. Daca se mai tine cont si de sedintele cu carutasii, biciclistii si mopedistii pe care seful ATOP Iasi, Constantin Serban, consilier judetean si directorul de la Palatul Copiilor, vrea sa le implementeze, atunci siguranta cetateanului este pe deplin garantata.

Planul ATOP cuprinde si sedinte in afara judetului, de parca aceasta ar fi principala activitate a membrilor forului. Daca se tine cont si de faptul ca ATOP este condus de un personaj care se proclama profesor, atunci iesenii ar trebui sa-si mai cumpere inca un rand de zavoare la usile de la apartamente.

Nu in ultimul rand, Constantin Serban pune accent si pe transparenta totala a forului pe care-l conduce. Actualul director al ATOP obisnuieste sa emita informatiile la cateva luni dupa depunerea solicitarilor, iar atunci oamenii de rand nu ar mai avea nevoie de acest organism care mananca bani publici. Mai mult, trebuie precizat ca Serban isi permite sa faca un plan de actiuni pentru un organism pe care nici macar nu ar avea dreptul sa-l conduca. El a fost indepartat de doua ori de la sefia ATOP si de fiecare data s-a agatat de functie, mai cu rugaminti, mai cu mila, mai cu amenintari, reusind sa-i induplece pe consilierii USL sa-l lase pe post.
Adauga un comentariu