Eveniment-Social

Plagiat jenant la CJ Iasi. Vicepresedintii au furat initiativa unui consilier

Publicat: 22 iul. 2016
1

@ Un pensionar si un individ cercetat penal pentru coruptie au ajuns si plagiatori @ In disperare dupa imagine, sefii judetului au furat initiativa unui consilier judetean pentru a o trece in dreptul lor @ Desi sunt vizati de tot felul de fapte dubioase, vicepresedintii Victorel Lupu si Victor Chirila tin mortis sa iasa in evidenta pentru a-si spala imaginea

Noul Consiliu Judetean ajunge sa fie din ce in ce mai penibil. Alesii au ajuns sa fure pana si initiativele demarate de alti consilieri judeteni, fara nici cea mai mica urma de regret. Un proiect menit sa vina in spijinul cetatenilor judetului a fost furat pe fata de vicepresedintii Consiliului Judetean, spre stupoarea intregului plen. Prima initiativa i-a apartinut fostului vicepresedinte al judetului, Alin Aivanoaei, actual consilier PMP.

Proiectul propus de Alin Aivanoaei prevedea transparentizarea sedintelor de plen pentru ca si iesenii sa poata urmari in direct ceea ce se intampla la Consiliul Judetean. Consilierul PMP a propus practic achizitia unui sistem de transmisie live video a sedintelor de plen direct de pe site-ul institutiei. Numai ca proiectul sau a fost pur si simplu furat de capii judetului. In momentul in care Aivanoaei a propus proiectul, vicepresedintii Victorel Lupu si Victor Chirila au fost indicati de presedintele CJ ca fiind autorii unei initiative asemanatoare, creditul fiind al lor. Cu alte cuvinte, un pensionar ca Victorel Lupu si un personaj cercetat penal pentru fapte de coruptie intr-un dosar privind CJ, Victor Chirila, au furat acest proiect si l-au asumat ca pe unul de-al lor.

„Vrem ca in Consiliul Judetean sa existe o transparenta institutionala si de aceea propunem ca sedintele de plen sa fie transmise live pentru a fi urmarite si de cetatenii judetului Iasi. Ideea mi-a apartinut de mult timp. Am discutat in vechiul mandat chiar si cu reprezentanti ai mass-mediei acest lucru si ma bucur sa vad ca a fost imbratisata de actualul executiv al Consiliului Judetean. Important este ca cetatenii judetului sa aiba acces la informatie. Chiar si in contextul in care sedintele sunt publice, iesenii nu pot participa si de aceea este nevoie de un astfel de canal de comunicare”, a mentionat Alin Aivanoaei, liderul de grup al consilierilor judeteni PMP.

Din moment ce inca nu au atributii, Victorel Lupu si Victor Chirila au nevoie sa-si umple timpul. Astfel se pare ca ajung sa plagieze proiectele de hotarare ale altora si sa le treaca ca pe ale lor. In aceste conditii, si cetatenii judetului Iasi ar trebui sa ia atitudine in fata unor alesi plagiatori, care nu ar mai avea ce sa caute in Consiliul Judetean.
Comentarii
Adauga un comentariu