Actualitate

Pista noua la aeroportul Iasi, din luna ianuarie

Publicat: 16 aug. 2012
1

Plenul Consiliului Judetean Iasi a aprobat astazi, intr-o sedinta extraordinara, prezidata de vicepresedintele Victor Chirila, indicatorii tehnico-economici pentru construirea pistei noi cu o lungime de 2400 de metri, de la aeroportul Iasi. Conform directorului aerogarii, Marius Bodea, urmeaza ca maine sa vina si ultimul aviz de la Autoritatea Aeronautiva Civila, dupa care se poate demara licitatia pentru constructie. Intr-un asemenea caz, daca nu vor fi contestatii s-ar anunta un castigator in octombrie. Ulterior, se va face proiectul tehnic care si acesta va trebui avizat la Autoritatea Aeronautica, iar din luna ianuarie se pot face si primele sapaturi. Valoarea totala a modului I privind pista este de 50 de milioane de euro. Pentru celelelate module privind modernizarea aeroportului, Consiliul Judetean cauta finantare de la Guvern. 
Comentarii
  • Ramaneti cu animalul de basescu, caci asa va trebuie boilor de la iasi. Pupati-l in cur pana veti face botulism ca va place arventisti tampiti ce sunteti.

  • Mai incultule…esti un limitat mintal…Din cauza celor ca tine nimic in tara asta nu merge…Daca esti mai bun dovedeste-o prin atitudinea si prin comportamentul tau nu prin injoseli…ca asta faci: jignind te injosesti singur…

Adauga un comentariu