National

Pinalti s-a ales cu 4 noi boli in „beciul domnesc”

Publicat: 20 apr. 2015
1
Gheorghe Stefan, zis „Pinalti„, a declarat, astazi, la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), unde s-a judecat primul termen in Dosarul Microsoft, ca, dupa ce a stat la „beciul domnesc”, s-a ales cu patru boli, pe langa cele vechi. Pinalti a declarat ca nu s-au facut presiuni asupra lui, iar acum, odata iesit din arest si fara a mai fi implicat in politica si fotbal, se simte mult mai bine pentru ca nu mai are „drobul de sare deasupra capului”. Gheorghe Stefan le-a declarat, luni, jurnalistilor, ca nu a cerut sa fie judecat in procedura rapida. „Eu consider ca trebuie sa administram toate probele si sa vedem gravitatea si proportionalitatea faptei. Conteaza foarte mult”, a spus Pinalti.
Intrebat daca si-a recunoscut faptele, fostul edil a spus: „Recunoasterea inseamna sa recunoasti total ceea ce iti imputa procurorii. Iar la mine nu sunt decat declaratii de martori si denuntatori. O parte dintre declaratiile denuntatorilor si martorilor nu sunt 100% exacte”. Pe de alta parte, Pinalti a aratat ca nu s-au facut presiuni asupra lui. „Presiunile le ai cand esti in beciul domnesc, in conditiile de acolo este clar ca ai presiuni psihice asupra ta. Cand am spus eu ca beciul domnesc te inmoaie, asta e realitatea„, a precizat Gheorghe Stefan.
Acesta a relatat ca, dupa ce a stat in arest preventiv, s-a ales cu patru boli: „Am contactat o ciuperca candida la gat, helicobacter la stomac, a reaparut leucemia cronica limfatica incipienta si bronsita cronica. Deci 4 boli pe care nu le aveam, in afara de prostata, tensiune arteriala, deci boli cariovasculare. Astea au venit suplimentar, in conditiile de acolo.” Intrebat daca se  teme de inchisoare acum dupa ce a stat atatea luni in arest, Pinalti a spus ca, in momentul de fata este „un om liber, un simplu pensionar”: „Nu mai am apasarile pe care le aveam, nu mai am drobul de sare deasupra capului. In momentul de fata ma simt mult mai bine”, a accentuat Pinalti. Adauga un comentariu