Actualitate

Pietele din Iasi se inchid pentru curatenie. Vezi cand

Publicat: 26 sept. 2013
1
Pietele agroalimentare din Iasi vor fi inchise de municipalitate, acestea urmand sa intre in programul anual de curatenie. Potrivit municipalitatii, pietele vor fi inchise treptat, in etape, in zile si la intervale orare diferite, astfel incat activitatea sa nu fie perturbata de programul initiat de SC EcoPiata.
Potrivit calendarului, pietele agroalimentare vor fi inchise incepand cu data de 29 septembrie si pana pe 8 octombrie. Astfel, in data de 29 septembrie, de la ora 13:30, piata Nicolina va fi inchisa, urmand ca in ziua urmatoare activitatea sa revina la normal. Tot in aceeasi zi, activitatea de curatenie se va desfasura si in Piata Independentei, cu mentiunea ca in aceasta piata curatenia se va face pe sectoare, fara ca piata sa fie total inchisa.
Piata Hala Centrala se va inchide partial, pe sectoare, in zilele de 5 si 6 octombrie. La fel, in Piata CUG curatenia va avea loc pe sectoare, in zilele de 6, 7 si 8 octombrie.  Pe data de 7 octombrie, sectorul lactate din Piata Alexandru cel Bun va fi inchis pentru curatenie incepand cu ora 14.00. Tot in aceeasi zi, se va trece si la curatenia pe sectoare, fara a suspenda total activitatea din piata.Adauga un comentariu