Eveniment-Social

Piesa cu succes urias la public, derulata la Ateneul Tatarasi – foto

Publicat: 02 iun. 2016
1

Ateneul Tatarasi din Iasi a gazduit pe 1 iunie 2016, cu prilejul Zilei Copilului, premiera si spectacolul numarul doi al piesei de teatru „Aventurile Micului Print”, in regia lui Victor Zaharia. Ambele reprezentatii s-au jucat cu sala plina, de la ora 17:00, respectiv 19:00. Astfel, la cererea publicului, a treia reprezentatie va avea loc tot in cursul acestei luni.

Citeste si: Este incredibil cum va fi transformata aceasta cladire celebra din Iasi – GALERIE FOTO VIDEO

Pe de alta parte, duminica, 5 iunie, de la ora 17:30, cu prilejul Zilei Internationale a Mediului, Ateneul inaugureaza gradina de vara ca locatie de spectacole, prin concertul de muzica folclorica al fratilor Bînzari din Chisinau – Republica Moldova. De asemenea, sâmbata, 18 iunie, de la ora 21:30, pe acoperisul institutiei va avea loc videoproiectia filmului „Bacalaureat”, în regia lui Cristian Mungiu si premiat la Cannes.

Citeste si: Ce evenimente sunt organizate in aceasta saptamana la Ateneul Tatarasi

Astfel, Ateneul a deschis în ultima perioada doua noi locatii de spectacole si evenimente – acoperisul si gradina de vara. Mai departe, tot vara aceasta, pe terasa de pe acoperisul Ateneului este programat si un spectacol al trupei de teatru IDIOT.
Adauga un comentariu