Local

Piata Nicolina disputata aprig de politie si contrabandisti

Publicat: 14 mai 2014
1
Organele de ordine au intensificat controalele in randul comerciantilor din zona Pietei Nicolina si au descoperit numeroase cazuri de persoane care vand marfuri de contrabanda. Cele mai multe nereguli au fost gasite in randul comerciantilor care vand ilegal tigari, in cazul acestora fiind aplicate mai multe amenzi si confiscari de bunuri. 
„Numita G.A., domiciliata in municipiul Iasi, a fost depistata in Piata Agroalimentara Nicolina in timp ce comercializa tigarete provenite din Republica Moldova, fara a putea dovedi provenienta bunurilor in conditiile Legii nr. 12 din 1990, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii ilicite. Persoana a fost sanctionata cu amenda in valoare de 500 lei si ca masura complementara 1.000 de tigarete au fost ridicate in vederea confiscarii”, a declarat Daniel ungureanu, purtator de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Citeste si Ieseanca prinsa de politie in Piata Nicolina cand vindea tigari de contrabanda 
Comentarii
  • ciorile din caminile din jurul pietei nicolina au camerele burdusite de tigari,si le paseaza de la geamuri dar gaborii dorm pe ei..

Adauga un comentariu